Οργή Σαμαρά για τη βλάβη στο πρωθυπουργικό αεροσκάφος

Ακυρώθηκε η σημαντική επίσκεψη του πρωθυπουργού στο Αζερμπαϊτζάν καθώς ένα τέταρτο μετά την απογείωση του πρωθυπουργικού αεροσκάφους από το αεροδρόμιο της Ελευσίνας παρουσιάστηκε στα όργανα, ένδειξη βλάβης.

Ακύρωσε την επίσκεψη στο Αζερμπαϊτζάν λόγω της βλάβης

Το αεροσκάφος επέστρεψε στην Ελευσίνα και μετά από τεχνικό έλεγχο αλλά και δοκιμαστική πτήση χωρίς επιβάτες οι ενδείξεις για βλάβη παρέμεναν ενεργείς. Το περιστατικό προκάλεσε την οργή του πρωθυπουργού με δεδομένη τη σημασία της επίσκεψή του στην πρωτεύουσα της χώρας Μπακού.

Ο Αντώνης Σαμαράς

θα συμμετείχε στην εκδήλωση υπογραφής της έναρξης του Αγωγού Φυσικού Αερίου TAP και του κοιτάσματος «Σαχ Ντενίζ 2». Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του θα υπογράφονταν και η συμφωνία ιδιωτικοποίησης του ΔΕΣΦΑ μεταξύ του Προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ κ. Κωνσταντίνου Μανιατόπουλου και του Προέδρου της Socar κ. Ρόβναγκ Αμπντουλάγιεφ, παρουσία του Προέδρου του Αζερμπαϊτζάν κ. Ιλχάμ Αλίγιεφ.

Πληροφορίες από το Μέγαρο Μαξίμου αναφέρουν ότι οι συμφωνίες θα προωθηθούν και θα υπογραφούν σε επίπεδο υπηρεσιακών παραγόντων των δύο χωρών.

The post Οργή Σαμαρά για τη βλάβη στο πρωθυπουργικό αεροσκάφος appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα