Αναστασίου: «Ήμασταν κυρίαρχοι – Μπορούσαμε περισσότερα γκολ»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αναστασίου και ο πρωταγωνιστής της ομάδας στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, Νίκος Καρέλης έκαναν δηλώσεις αμέσως μετά το νικηφόρο αγώνα.

Ο Έλληνας τεχνικός εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τη νίκη και την εμφάνιση της ομάδας ενώ σημείωσε πως ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε

να σκοράρει περισσότερα τέρματα.

Επίσης στάθηκε και στη βοήθεια που πήρε από τον πάγκο της ομάδας του και συγκεκριμένα από τους Ατζαγκούν και Καρέλη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Έγινε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, παρόλο που δεν είχε κόσμο να το ευχαριστηθεί.

Η διακοπή δεν φάνηκε να μας επηρεάζει, δείξαμε ότι θέλαμε τη νίκη, ήμασταν κυρίαρχοι, ειδικά στο πρώτο μέρος και μπορέσαμε να προηγηθούμε χωρίς να απειληθούμε.

Στο ημίχρονο είπαμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό και να μην χαλαρώσουμε, γιατί κάθε φορά το πληρώνουμε. Βλέποντας την εικόνα στα πρώτα πέντε λεπτά του β’ μέρους, δεν σημειώσαμε το 2-0 και για ένα ανεξήγητο λόγο, δεχτήκαμε ένα εύκολο γκολ.

Το λέω εύκολο γιατί μία μπαλιά 50-60 μέτρων, ο αντίπαλος πήρε τη μπάλα εύκολα, γύρισε εύκολα, έκανε εύκολη πάσα, εμείς δεν δείξαμε καμία αντίσταση και αυτό με προβλημάτισε, γιατί δείχναμε καλύτεροι.

Εκεί λειτούργησε η θέληση των παιδιών να νικήσουν. Ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοση τους. Είχαμε κάποια προβλήματα με τη βοήθεια των αλλαγών, του Καρέλη και του Ατζαγκούν και πήραμε τη νίκη.

Σε δύσκολες συνθήκες, χωρίς τον κόσμο μας. Πάντα μετά τη διακοπή είχαμε ένα θέμα με την εικόνα μας, αλλά φάνηκε να μην έχουμε αυτή τη φορά, πετύχαμε τρία γκολ για πρώτη φορά, μπορούσαμε περισσότερα και αυτό είναι σημαντικό για την προσπάθεια που κάναμε».

Νίκος Καρέλης: «Θετική η εμπλοκή Γιαννακόπουλου»

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο πρωταγωνιστής του Παναθηναϊκού, Νίκος Καρέλης έκανε δηλώσεις για την άδεια λεωφόρο αλλά και τη… διαφαινόμενη εμπλοκή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός
Αρχικά σημείωσε: «Όλοι γνωρίζουν πόσο σημαντική είναι η βοήθεια που μας δίνει ο κόσμος, ήταν περίεργο που το γήπεδο ήταν άδειο, όμως εμείς πρέπει σε όλους τους αγώνες να κάνουμε τα πάντα για να παίρνουμε τη νίκη».

Ενώ για τις αναμενόμενες διοικητικές εξελίξεις σημείωσε: «Είναι πολύ καλό αυτό που πάει να συμβεί, θα μας βοηθήσει, όμως εμείς κοιτάμε το αγωνιστικό κομμάτι».

Τέλος αναφέρθηκε στο επόμενο ματς με την Απόλλων Σμύρνης λέγοντας:

«Έχουμε ακόμα αρκετούς αγώνες μπροστά μας, εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να βλέπουμε την κάθε αναμέτρηση ξεχωριστά και να ζητάμε τη νίκη».

The post Αναστασίου: «Ήμασταν κυρίαρχοι – Μπορούσαμε περισσότερα γκολ» appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα