Φωτορεπορτάζ από την 29η Philoxenia που ολοκληρώθηκε απόψε

του Αλέξη Αλεξιάδη

Τα εντυπωσιακά και πλούσια περίπτερα εκθετών, η μεγάλη συμμετοχή από πολλές περιοχές της Ελλάδας και το έντονο παραδοσιακό στοιχείο, συνέθεταν το μεγαλύτερο μέρος της φετινής 29ης Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού Philoxenia, οι «πύλες» της οποίας έκλεισαν απόψε.

Πέρα από τους φορείς, σημαντική ήταν και η παρουσία ιδιωτών εκθετών, τουριστικών πρακτορείων, ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, αεροπορικών εταιρειών κ.α.

Από

αυτά που δεν άρεσαν, ήταν η παρουσία αρκετών σταντ, που πέρα από ελάχιστα φυλλάδια δεν είχαν να προσφέρουν κάτι άλλο στον επισκέπτη.

Το άλλο αρνητικό είναι πως σε μερικές περιπτώσεις, εκτός από κάποιους υπαλλήλους που εργάζονταν για το διάστημα της Philoxenia, δεν μπορούσες να βρεις στο σταντ, τον εκθέτη, ή κάποιον εκπρόσωπο του (κυρίως για τους φορείς).

Σε γενικές γραμμές πάντως, στην έκθεση οι επισκέπτες μπορούσαν να βρουν πλούσιο ενημερωτικό υλικό για πολλές περιοχές, πολλά παραδοσιακά και τοπικά προϊόντα και επίσης αρκετά παραδοσιακά χορευτικά συγκροτήματα, τα οποία φρόντιζαν ώστε να μην πλήττει κανείς.

Όσοι δεν μπορέσατε να επισκεφτείτε την έκθεση, πάρτε μια μικρή γεύση με μερικές φωτογραφίες από τον φακό του «Karfitsa.gr».

Δείτε περισσότερες ΦΩΤΟ στο Karfitsa.gr.

The post Φωτορεπορτάζ από την 29η Philoxenia που ολοκληρώθηκε απόψε appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα