Ανακοίνωσε τον Μαντούρο ο ΠΑΟΚ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ολοκληρώθηκε και το τυπικό κομμάτι της απόκτησης του Χέντβιχες Μαντούρο από τον ΠΑΟΚ. Ο Ολλανδός μέσος, ήρθε στην Ελλάδα και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας δυόμιση ετών με τον «δικέφαλο» του Βορρά.

Όπως μεταδίνει το sentragoal, ο Μαντούρο είχε έρθει την περασμένη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη

όπου υποβλήθηκε σε ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις χωρίς να παρουσιαστεί κανένα πρόβλημα.

Στη συνέχεια επέτρεψε στην Ισπανία όπου έλυσε τη συνεργασία του με τη Σεβίλλη και σήμερα βρέθηκε ξανά στη Θεσσαλονίκη πήγε στην Τούμπα κι ολοκλήρωσε το τυπικό κομμάτι της απόκτησής του από τον ΠΑΟΚ υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας δύομιση ετών και στη συνέχεια παρουσιάστηκε από τη διοίκηση του «δικεφάλου» του Βορρά.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Hedwiges Maduro. Ο 28χρονος Ολλανδός ποδοσφαιριστής πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και στη συνέχεια υπέγραψε τo διάρκειας 2,5 ετών συμβόλαιό του με το σύλλογο».

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΠΑΟΚ ο 28χρονος Ολλανδός σε ερώτηση που δέχθηκε για το ποιο είναι το κίνητρο για έναν παίκτη που έχει παίξει σε Άγιαξ, Σεβίλλη και Βαλένθια να έρθει στην Ελλάδα τόνισε: « «Με πληροφόρησαν για τον ΠΑΟΚ και μετά τις πρώτες συζητήσεις μου ήταν ενδιαφέρον να γίνω μέλος μιας ομάδας που θέλει να γίνει η καλύτερη στην Ελλάδα».

The post Ανακοίνωσε τον Μαντούρο ο ΠΑΟΚ! (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα