Αμερικανική εμπορική αποστολή στην Ελλάδα

Εμπορική αποστολή στην Ελλάδα, αποτελούμενη από Αμερικανούς και Ελληνοαμερικανούς επιχειρηματίες, οργανώνει το φθινόπωρο η «Hermes Expo», δημιουργώντας για μία ακόμη χρονιά τη «γέφυρα» μεταξύ Ελλήνων και Αμερικανών επιχειρηματιών, για την άμεση προώθηση των προϊόντων τους. Συγκεκριμένα, η ελληνοαμερικανική εκθεσιακή εταιρία, που επί σειρά ετών προωθεί στις ΗΠΑ την επιχειρηματικότητα και τα προϊόντα της Ελλάδας,

θα συμμετέχει στην 78η Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης (7 – 15 Σεπτεμβρίου) με περισσότερα από 10 Περίπτερα, ενώ ο χώρος που έχει στη διάθεσή της, τής επιτρέπει να λειτουργήσουν και άλλα εκθετήρια.

Απώτερος σκοπός της «Hermes Expo» είναι κατά την διοργάνωση της 81ης Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης, σε τρία χρόνια, να έχει δημιουργήσει ένα μεγάλο αμερικανικό Περίπτερο. Παρά την οικονομική κρίση, η Ελλάδα συνεχίζει να βρίσκεται στα ενδιαφέροντα επιχειρηματιών και επενδυτών από τις ΗΠΑ. Σύμφωνα δε με τα στοιχεία του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, οι αμερικανικού ενδιαφέροντος εταιρείες, προσελκύουν περί το μισό εκατομμύριο επισκεπτών! Σημειώνεται, ότι οι περισσότεροι συμμετέχοντες στην αποστολή επιχειρηματίες είναι Ελληνοαμερικανοί. Θα βρίσκονται στην Ελλάδα από τις 5 έως και τις 16 Σεπτεμβρίου, καθώς στο πρόγραμμά τους είναι η επίσκεψη για επαφές και στην Αθήνα, αλλά και σε άλλα μέρη της Ελλάδας.

«Μέσα σε αυτή την κρίση που περνάει η γενέτειρα, εμείς οι Ελληνοαμερικανοί δεν μπορούμε να μένουμε απαθείς» δηλώνει ο ιδρυτής και πρόεδρος «Hermes Expo» κ. Παύλος Κοτρότσιος και επισημαίνει: «Μέσα από την έκθεση θα μπορούν να προκύψουν συνεργασίες που μπορούν να οδηγήσουν σε αντιπροσωπείες και άρα σε νέες θέσεις εργασίας. Έτσι με αυτόν τον τρόπο, μπορούμε να πούμε ότι βοηθάμε την πατρίδα έμπρακτα και ουσιαστικά». Τέλος, ο κ. Κοτρότσιος, που είναι και πρόεδρος του Ελληνο-Αμερικανικού Εθνικού Συμβουλίου (Hellenic American National Council) κάνει κάλεσμα προς όλες τις ελληνοαμερικανικές και αμερικανικές οργανώσεις στην Ελλάδα, να συμμετάσχουν ενεργά στη φετινή Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, με τη φροντίδα της «Hermes Expo» (τηλ. 001-610-446-1463 η 001-484-843-4984 E-mai: [email protected]).

Keywords
Τυχαία Θέματα