Μεταμορφώνεται σε Λάιζα Μινέλλι η Μαρία Ναυπλιώτου

Στο ρόλο της Σάλλυ Μπόουλς – που καθιέρωσε τη Λάιζα Μινέλλι στο παγκόσμιο καλλιτεχνικό στερέωμα- θα απολαύσουμε το χειμώνα που μας έρχεται τη Μαρία Ναυπλιώτου στην ελληνική υπερπαγωγή του «καμπαρέ» που θα παρουσιαστεί στο Μέγαρο Μουσικής σε σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Ρήγου.

Μαζί της οι: Δημήτρης Λιγνάδης, Τάνια Τσανακλίδου, Μιχάλης Μητρούσης, Παναγιώτης Μπουγιούρης, Γιώργος Νανούρης και η Νάντια Μπουλέ.

Το Καμπαρέ σφράγισε την ιστορία των μιούζικαλ, όχι μόνο στο χώρο του θεάτρου αλλά και του σινεμά, αφού η κινηματογραφική μεταφορά του από

τον Μπομπ Φος το 1972, με τη Λάιζα Μινέλλι στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Σάλλυ, απέσπασε 8 χρυσά αγαλματίδια κι έκανε το Καμπαρέ πασίγνωστο σε όλο τον κόσμο.

Σημειώστε πως το μιούζικαλ του Φρεντ Εμπ (στίχοι) και του Τζον Κάντερ (μουσική) ανέβηκε για πρώτη φορά στο Μπρόντγουεϋ το 1966, έγινε τεράστια επιτυχία (8 Βραβεία Τόνυ), και από τότε έχει παρουσιαστεί αναρίθμητες φορές σε θέατρα σε ολόκληρο τον κόσμο. Αναφέρουμε ενδεικτικά την εξαιρετικά επιτυχημένη μεταφορά του έργου από τον Σαμ Μέντες το 1993 στο Γουέστ Εντ του Λονδίνου.

Keywords
Τυχαία Θέματα