Αλλάζουν τα πάντα στα Ελληνικά Ταχυδρομεία…

Χωρίς απολύσεις προσωπικού αλλά με κλείσιμο 80 ταχυδρομικών καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα και την αντικατάστασή τους με ταχυδρομικά πρακτορεία ξεκινά η αναδιάρθρωση και το νέο επιχειρησιακό σχέδιο των ΕΛΤΑ. Τα ελληνικά ταχυδρομεία θα εργάζονται με ωράρια που ταιριάζουν στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας και τα κέντρα διαλογής των ΕΛΤΑ

θα προσαρμοστούν ανάλογα. Θα κλείσουν ταχυδρομικά καταστήματα σε αγροτικές και ημιαστικές περιοχές τα οποία θα αντικατασταθούν από ισάριθμα πρακτορεία δημιουργώντας αυτόματα άμεσο οικονομικό όφελος της τάξης των 2,5 εκατ. Ευρώ το χρόνο.

Οι εργαζόμενοι δεν πρόκειται να απολυθούν αλλά θα μετακινηθούν σε μεγαλύτερα καταστήματα. Τα ΕΛΤΑ θα μπορούν να παρέχουν το σύνολο των υπηρεσιών που παρέχουν σήμερα τα ΚΕΠ. Θα προσφέρουν τη δυνατότητα στους πολίτες να τακτοποιούν τις πάσης φύσεως οικονομικές τους συναλλαγές προς το Δημόσιο, προς τα ασφαλιστικά ταμεία και προς τις ΔΕΚΟ όχι μόνο σε επίπεδο άμεσης πληρωμής εκκαθαρισμένων λογαριασμών αλλά και σε επίπεδο ρύθμισης των δόσεων….

Διαβάστε περισσότερα στο toxrima.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα