Αλκοόλ τώρα και σε φακελάκια

Εκτός από την υγρή μορφή που έχει μέχρι σήμερα το αλκοόλ, εταιρία αποφάσισε να το προωθήσει στις αγορές και σε μορφή σκόνης.

Συγκεκριμένα η εταιρία Lipsmark , με έδρα την Αριζόνα, κατασκεύασε ένα προϊόν που ονομάζεται Palcohol και περιέχει σε ατομικά φακελάκια αλκοολούχα ποτό.

Ο τρόπος για να κατασκευάσεις το δικό σου ποτό πχ. σκέτη βότκα, αρκεί να προσθέσεις νερό και την σκόνη στο ποτήρι σου και το ποτό σου είναι έτοιμο. Εάν θες όμως να πιείς κάτι πιο σύνθετο όπως βότκα πορτοκάλι, προσθέτεις τη σκόνη και

το χυμό αντίστοιχα.

Το επόμενο χρονικό διάστημα, αναμένεται η εταιρία να παρασκευάσει και συνταγές διάσημων κοκτέιλ όπως Κοσμοπόλιταν ή Μοχίτο.

Ενώ για να δοθεί στις αγορές, πρέπει να λάβει το πράσινο φως από τις ομοσπονδιακές αρχές , που έχουν εκφράσει επιφυλάξεις εξαιτίας ενός προβλήματος που υπάρχει στην ετικέτα.

Η εταιρία είχε αρχικά ανακοινώσει ότι είχε προγραμματιστεί η προώθηση του στις αγορές για το φθινόπωρο, στις ΗΠΑ αλλά τελικά ανακαλέστηκε για μια αντίρρηση που υπήρξε από την Υπηρεσία Φορολογίας και Εμπορίου Αλκοόλ και Καπνού.

Ο εκπρόσωπος της αρνήθηκε να δώσει διευκρινήσεις για το είδος των προβλημάτων που παρουσιάστηκαν και περιορίστηκε στο να επισημάνει ότι το θέμα που υπήρξε είχε να κάνει με την ποσότητα της σκόνης που εμπεριέχεται σε ένα φακελάκι.

Το προϊόν θα πωλείται μόνο σε άτομα που έχουν την νόμιμη ηλικία κατανάλωσης αλκοόλ, ενώ δεν θα συνιστάται για εισπνοή αλλά μόνο κατανάλωση από το στόμα.

The post Αλκοόλ τώρα και σε φακελάκια appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα