Ακύρωση του Euro νέων ζητάνε διεθνείς αστέρες της μπάλας για την Παλαιστίνη

Σε ένδειξη αλληλεγγύης προς το δοκιμαζόμενο λαό της Γάζας, μεγάλη ομάδα, 62 ποδοσφαιριστών, ζητά τη ματαίωση του επερχόμενου Euro κάτω των 21 ετών, τον Ιούλιο του 2013 και το οποίο είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί στο Ισραήλ.

Στην κοινή δήλωσή τους οι διεθνείς αστέρες, με πρωτοβουλία του επιθετικού της Σεβίλλης  Φρεντερίκ Κανουτέ, κάνουν αναφορά στους τέσσερις ποδοσφαιριστές, 16 ως 18 χρονών, που έχασαν τη ζωή τους, στην τελευταία βομβιστική επίθεση, που έγινε στη Γάζα.

«Εμείς, οι ευρωπαίοι ποδοσφαιριστές

εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας προς τον λαό της Γάζας που ζει σε κατάσταση πολιορκίας και στερείται την αξιοπρέπειά του και την ελευθερία. Ο τελευταίος βομβαρδισμός της Γάζας από το Ισραήλ που είχε σαν αποτέλεσμα τον θάνατο εκατό πολιτών, δημιουργεί ένα καινούργιο καθήκον στη συνείδησή μας», ανέφεραν στη δήλωσή τους οι διεθνείς.

Μερικοί από τους ποδοσφαιριστές που προσυπογράφουν τη δήλωση είναι:

Ντιντιέ Ντρογκμά, Εντέν Αζάρ, Ζερεμί Μενέζ, Γιοχάν Καμπαγιέ, Αλού Ντιαρά, Αμπού Ντιαμπί, Στιβ Μανταντά, Αντρέ και Ζορντάν Αγιού, Ντεμπά Μπα, Παπίς Σισέ, Σουλεϊμάν Ντιαβαρά, Σαμπά Ντιακιτέ, Πάπε Ντιόπ, Ζακ Φατί, Μαμαντού Νιανγκ, Μαμαντί Σιντιμπέ, Μομό Σισοκό, Αρμάντ Τραορέ, Τζίμι Τραορέ.Tweet

Keywords
Τυχαία Θέματα