«Άκαρπη»η πρώτη συνάντηση Καψή-εργαζομένων ΕΡΤ

Με εκπρόσωπους των εργαζομένων της Δημόσιας Τηλεόρασης συναντήθηκε την Τετάρτη ο αρμόδιος υφυπουργός για την ΕΡΤ κ. Παντελής Καψής, η οποία ωστόσο, έληξε χωρίς κανένα αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο κ. Καψής επανέλαβε ότι πρόθεση της κυβέρνησης είναι να επαναλειτουργήσει μεταβατικά η δημόσια τηλεόραση με 2000 εργαζομένους, με τελικό στόχο να βγει στον αέρα η νέα δημόσια τηλεόραση με περίπου 1.200 εργαζόμενους.

Στην συνέχεια ο κ.

Καψής τόνισε πώς πρόθεση του είναι να φύγει το «μαύρο» από τις συχνότητες της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης προκειμένου να συμμορφωθεί η κυβέρνηση με την απόφαση του ΣτΕ.

Με την σειρά τους οι εργαζόμενοι τόνισαν ότι η κυβέρνηση προσπαθεί να εφαρμόσει μια λύση που δεν θα εκθέτει τον πρωθυπουργό. Επίσης, διευκρίνισαν στον υφυπουργό ότι δεν είναι δυνατόν να εγκαταλείψουν το κτίριο και το πανάκριβο εξοπλισμό του χωρίς τουλάχιστον να γίνει απογραφή των υλικών και τελετή παράδοσης – παραλαβής.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι δυο πλευρές τάχθηκαν υπέρ μια νέας συνάντησης, ισως και το τέλος της εβδομάδας, με σκοπό να συζητήσουν εκτενέστερα όλα τα καυτά ζητήματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα