Αίγυπτος: Αναβλήθηκε για τις 8 Ιανουαρίου η δίκη του Μοχάμεντ Μόρσι – Κυκλοφόρησε βίντεο από τη μέρα της ανατροπής του (ΒΙΝΤΕΟ)

Αναβολή της δίκης του Μοχάμεντ Μόρσι και των 14 στελεχών των Αδελφών Μουσουλμάνων για τις 8 Ιανουαρίου αποφάσισε το αρμόδιο δικαστήριο της Αιγύπτου, καθώς οι κατηγορούμενοι άρχισαν να τραγουδούν λίγο μετά την έναρξη της δίκης. Μάλιστα, ο Μόρσι είπε στο δικαστήριο: «Εγώ είμαι ο Πρόεδρος της Αιγύπτου».

Επιπλέον, σύμφωνα με το BBC, ο δικαστής ενοχλήθηκε από την άρνηση του Μόρσι να φορέσει στολή φυλακής.

Αρχικά, ο έκπτωτος πρόεδρος αρνήθηκε

να εκπροσωπηθεί από δικηγόρο υπεράσπισης, ενώ η ακροαματική διαδικασία διεκόπη δυο φορές, και έτσι το δικαστήριο αποφάσισε την αναβολή της δίκης για τις 8 Ιανουαρίου.

Εν τω μεταξύ, το πρώτο video που δείχνει τον Μοχάμεντ Μόρσι μετά την ανατροπή του από την Προεδρία της Αιγύπτου τον Ιούλιο, στο περιθώριο της παρέμβασης του στρατού, κυκλοφορεί σήμερα στο YouTube, καθώς περιήλθε στην κατοχή αιγυπτιακής εφημερίδας.

Οπαδοί του ανατραπέντος Προέδρου της Αιγύπτου έχουν συγκεντρωθεί από νωρίς το πρωί έξω από το Συνταγματικό Δικαστήριο του Καϊρου, διαμαρτυρόμενοι για τη δίκη του.

The post Αίγυπτος: Αναβλήθηκε για τις 8 Ιανουαρίου η δίκη του Μοχάμεντ Μόρσι – Κυκλοφόρησε βίντεο από τη μέρα της ανατροπής του (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα