Σάντος: Η ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκης δύσκολη για την Μπενφίκα

Ο Φερνάντο Σάντος παραχώρησε συνέντευξη στην «La Bola» και μίλησε για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μπενφίκα για το Τσάμπιονς Λιγκ την Τρίτη.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής προειδοποίησε τους Πορτογάλους για την ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκης.

«Είναι καλή η κατάσταση του καιρού στην Αθήνα και αυτή είναι

η πρώτη και κύρια προϋπόθεση για να γίνει ένα καλό ματς σε σχέση με το παιχνίδι στη Λισαβόνα. Στο δεύτερο ημίχρονο της προηγούμενης μεταξύ τους αναμέτρησης υπήρξε ο κατακλυσμός και δεν μπορούσε να γίνει ωραίο ματς. Στην Αθήνα, τώρα υπάρχει ένα ζήτημα για το γήπεδο και την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί του Ολυμπιακού. Η πίεση των οπαδών του θα είναι τεράστια, όπως συμβαίνει σε κάθε ματς, και το έργο της Μπενφίκα δεν θα είναι εύκολο».

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δείξει τις ικανότητες τους στην φετινή διοργάνωση και οι «αετοί» πρέπει να καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια για να επιβληθούν.

«Νομίζω ότι το καλύτερο είναι να περιμένουμε το χειρότερο. Ο Ολυμπιακός έχει δείξει πως έχει μεγάλες δυνατότητες τη φετινή σεζόν. Μην ξεχνάμε το πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την Παρί Σεν Ζερμέν. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο Ολυμπιακός θέλει να κερδίσει την Μπενφίκα και θα κάνει ό,τι μπορεί για να το πετύχει. Και οι δύο ομάδες γνωρίζουν πως αν πάρουν τους τρεις βαθμούς θα έχουν κάνει ένα πολύ σημαντικό βήμα για την κατάληψη της δεύτερης θέσης στον όμιλο, πίσω από την Παρί Σεν Ζερμέν».

The post Σάντος: Η ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκης δύσκολη για την Μπενφίκα appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα