Αυτός είναι ο αστυνομικός που δολοφονήθηκε (ΦΩΤΟ)

Ο 36χρονος Γιώργος Ανδριτσόπουλος είναι ο αστυνομικός που δολοφονήθηκε σήμερα στο Δίστομο από τους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων. Ο Γιώργος αγαπούσε τόσο την οικογένειά του όσο και τη δουλειά ενώ ο θάνατός του βύθισε στο πένθος όλο το αστυνομικό σώμα την ίδια ώρα που οι συνάδελφοί του έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Ο Γιώργος Ανδριτσόπουλος έφυγε εν ώρα καθήκοντος τιμώντας την

ελληνική σημαία και την ΕΛΑΣ.

Ο δολοφονημένος αστυνομικός δεν έκρυβε την αγάπη του για την οικογένειά του και αυτό γίνεται φανερό αν ρίξει κανείς μία ματιά στην προσωπική του σελίδα στο Facebook όπου οι μοναδικές φωτογραφίες που έχει είναι με τα παιδιά του. Το τρίτο, το οποίο κυοφορεί αυτή τη στιγμή η γυναίκα του, δεν πρόλαβε να το δει. Η γυναίκα του βρίσκεται αισίως στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης αλλά και σε κατάσταση σοκ ύστερα από την τραγική είδηση του χαμού του άντρα της.

Ο 36χρονος Γιώργος ήταν από το Μεσολόγγι και ζούσε στη Λιβαδειά,τον τόπο καταγωγής της συζύγου του δηλαδή, ενώ του άρεσε πάρα πολύ ο Δ. Μητροπάνος. Στο τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς όπου υπηρετούσε δεν είχε κλείσει χρόνο και είχε πάει με μετάθεση από την Αθήνα.

Τα αγαπημένα του βιβλία ήταν το «Ζωή χωρίς όρια» του Νικ Βουισιτς το οποίο αναφέρεται στη συναρπαστική ζωή ενός ανθρώπου χωρίς άκρα.

Όλη η Ελλάδα πενθεί για το χαμό του Γιώργου Ανδριτσόπουλου. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του θανόντος εξέφρασε με επίσημη ανακοίνωσή του ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας. εξέφρασε με επίσημη ανακοίνωση ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει«η ελληνική κοινωνία θρηνεί για μία ακόμη φορά την απώλεια ζωής ενός αστυνομικού, του Υπαρχιφύλακα Γεώργιου Ανδριτσόπουλου, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε ώρα καθήκοντος, προσπαθώντας να διασφαλίσει το αγαθό της δημόσιας ασφάλειας. Μαζί με τη βαθιά οδύνη μου για τον θάνατο του αστυνομικού, θα ήθελα να εκφράσω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια προς τη σύζυγο, τα παιδιά του και σε όλους τους οικείους του. Θα ήθελα επίσης να τους διαβεβαιώσω ότι καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια από την Πολιτεία προκειμένου οι δολοφόνοι να οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης και να λογοδοτήσουν για τις ειδεχθείς πράξεις τους».

Πηγή: newsit.gr/Facebook

Σχετικά άρθρα:

Πώς έγινε το μακελειό στο Δίστομο-«Πέστε κάτω θα σας γαμ@@@@με», φώναζαν οι δράστες

Keywords
Τυχαία Θέματα