Αυτοκτόνησε δημοσιογράφος του BBC

Τέλος στη ζωή του αποφάσισε να βάλει ο δημοσιογράφος του BBC, Rusell Joslin την προηγούμενη Δευτέρα, λόγω… σεξουαλικής παρενόχλησης που δεχόταν από συνάδελφό του. Η οικογένειά του κατηγορεί ευθέως το βρετανικό κανάλι.

Ο ρεπόρτερ, που ήταν ένας από τους δημοφιλέστερους του βρετανικού καναλιού, αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και είχε εγκλειστεί σε ψυχιατρική κλινική.

Η αναρρωτική του είχε τελειώσει και είχε επιστρέψει στα καθήκοντά του. Δύο μέρες πριν το θάνατό του, είχε κάνει ακόμα μια απόπειρα αυτοκτονίας.

Η

οικογένειά του κατηγορεί ευθέως το BBC για το θάνατό του, αφού ο δημοσιογράφος είχε ισχυριστεί πολλές φορές ότι δέχεται σεξουαλική παρενόχληση από μια συνάδελφό του, η οποία εξακολουθεί να εργάζεται στο κανάλι.

Ο Russell Joslin, σύμφωνα με τα μηνύματα που βρέθηκαν στο κινητό του, κατηγορούσε τη διεύθυνη του καναλιού για τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε και ισχυριζόταν ότι οι προϊστάμενοί του, τον αγνοούσαν συστηματικά.

Το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης έδειξε ως αιτία θανάτου την ασφυξία.

Η αστυνομία έχει ξεκινήσει τις έρευνες, ενώ το ΒΒC αποκάλυψε, ότι έχει προσλάβει εξωτερικό ντεντέκτιβ, για να φέρει στο φως την αλήθεια.

Σχετικά άρθρα

Το BBC για τις καταγγελίες για βασανιστήρια από την ΕΛΑΣΤο μήνυμα του BBC στον ΔένδιαΠαναγιώταρος στο BBC: Στην Ελλάδα ξεκινά εμφύλιος

Tweet

Keywords
Τυχαία Θέματα