Επιτροπή… Σωτηρίας στο ΠΑΣΟΚ;

Χαμός γίνεται στο ΠΑΣΟΚ, με τα στελέχη να είναι στα κάγκελα! Και οι προτάσεις για την… σωτηρία της παράταξης, έρχονται πλέον σωρηδόν, όπως αυτή του Γιώργου Παναγιωτακόπουλου!

Χαρακτηριστικό το απόσπασμα για την… επιτροπή σωτηρίας του Κινήματος:

“…Ο δρόμος που σήμερα ακολουθεί είναι αντίθετος με την ιστορία της, είναι αδιέξοδος και οδηγεί στον γκρεμό και την πολιτική χλεύη. Οι κρίσιμες ώρες που περνάμε απαιτούν τη συστράτευση

όσων θέλουν και μπορούν να σώσουν την παράταξη. Να αλλάξουν την πορεία της πολιτικής απαξίωσης. Να αλλάξουν το ρόλο της. Να την επαναφέρουν στον προοδευτικό πολιτικό χώρο. Στο δρόμο της παρέμβασης και της δημιουργίας. Χαίρομαι που σήμερα πολλοί από αυτούς που είχαν φορέσει το μανδύα του «σωτήρα της χώρας» τα τελευταία 2,5 χρόνια αντιλαμβάνονται που οδηγούν αυτές οι πολιτικές. Όσοι δεν έχουν πάρει ήδη τις αποφάσεις τους να προσχωρήσουν στην Κεντροδεξιά, όσοι δεν θέλουν ένα ΠΑΣΟΚ ηττημένο, απαξιωμένο και μικρό, πρέπει σήμερα να δράσουν. Η ηγετική ομάδα του ΠΑΣΟΚ πρέπει να αντιληφθεί ότι δεν υπάρχει ΜΙΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ ανάλυση, ότι δεν υπάρχει ΜΙΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ πολιτική πρόταση.

Οφείλει σήμερα να προχωρήσει στη συγκρότηση μιας νέας συλλογικότητας ικανής να σώσει την παράταξη και άρα και τη χώρα. Οφείλει σήμερα να καλέσει όλους όσους μπορούν να συμβάλλουν στη διαμόρφωση μιας πορείας εξόδου από το αδιέξοδο στο πλαίσιο μιας ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ με στόχο ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΤΗΣ – ΜΙΑ ΠΑΝΣΤΡΑΤΙΑ.

Αν συνεχίσει να επιμένει αυτάρεσκα σε αυτές τις πολιτικές επιλογές που σχεδιάζει μια μικρή ομάδα ανθρώπων, τότε πολύ σύντομα θα βρεθεί μόνη της και αδύναμη να διαχειρίζεται έναν μικρό πολιτικό σχηματισμό, χωρίς κοινωνικά ερείσματα, χωρίς στελέχη και χωρίς προοπτική”.Tweet

Keywords
Τυχαία Θέματα