Αυτοί είναι οι άλλοι τρεις που συνελήφθησαν για τις ληστείες στην Κοζάνη

Συνεχείς είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση των πέντε συλληφθέντων στη Νέα Φιλαδέλφεια την Μεγάλη Τρίτη, που κατηγορούνται για πιθανή εμπλοκή τους στις ληστείες στο Βελβεντό Κοζάνης και την Φιλώτα Φλώρινας και για πιθανή συμμετοχή τους στους «Πυρήνες της Φωτιάς», καθώς μετά τους Φοίβο Χαρίση-Πούλο και Άγγελο Ντάλιο, η ΕΛ.ΑΣ εντόπισε και έναν τρίτο παλιό της «γνώριμο».

Πρόκειται

για έναν 40χρονο, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr στο παρελθόν έχει απασχολήσει ξανά τις Αρχές, καθώς είχε συλληφθεί τον Φεβρουάριο του 2011 στην Κυψέλη για οπλοκατοχή. Παράλληλα, οι άλλοι δύο προσαχθέντες είναι νεαρής ηλικίας, περίπου 20 ετών. Ο ένας κατείχε πλαστή ταυτότητα και είχε αρνηθεί να δώσει τα πραγματικά του στοιχεία στους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ, ενώ για τον δεύτερο 20χρονο το μόνο που έχει γίνει γνωστό, είναι οι κατάγεται από την Θεσσαλονίκη.

Τόσο για τον 40χρονο, όσο και για τους άλλους δύο 20χρονους τους οποίους εντόπισε η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, γίνεται έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί η εμπλοκή τους στις διπλές ληστείες σε Βελβεντό-Φιλώτα καθώς και η πιθανή τους σύνδεση με την «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς».

Παράλληλα σήμερα, οι πέντε συλληφθέντες θα οδηγηθούν στο αυτόφωρο στις 14:00 το μεσημέρι, ενώ ο Φοίβος Χαρίσης-Πούλος και ο Άγγελος Ντάλιος εις βάρος των οποίων εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης, θα οδηγηθούν στον ειδικό εφέτη ανακριτή μια ώρα νωρίτερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα