Αυτές οι γυναίκες έχουν τους περισσότερους οργασμούς!

Γυναίκες με υψηλό δείκτη συναισθηματικής νοημοσύνης (EQ ) απολαμβάνουν το σεξ και έχουν περισσότερους οργασμούς κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής, όπως αποκαλύπτει έρευνα που έγινε από το Πανεπιστήμιο King’s College του Λονδίνου.

Η συναισθηματική νοημοσύνη είναι η ικανότητα να αντιλαμβανόμαστε τα συναισθήματά μας και να τα εκφράζουμε. Μάλιστα ο δείκτης συναισθηματικής νοημοσύνης EQ τα τελευταία χρόνια θεωρείται πιο σημαντικός και από το δείκτη εξυπνάδας IQ!

Οι γυναίκες που πήραν μέρος στην έρευνα συμπλήρωσαν ειδικά ερωτηματολόγια για τη σεξουαλική τους συμπεριφορά και απόδοση, ενώ απάντησαν και σε ειδικά σχεδιασμένα τεστ που μετρούν τη συναισθηματική ευφυΐα.

Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι όσες είχαν υψηλότερο δείκτη EQ, είχαν και συχνότερους οργασμούς κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής ή του αυνανισμού.

Οι ερευνητές ανέφεραν οι γυναίκες με υψηλό δείκτη συναισθηματικής νοημοσύνης EQ επικοινωνούν καλύτερα με τον σύντροφό τους και αντιλαμβάνονται καλύτερα τα διάφορα ερεθίσματα και με αυτό τον τρόπο απολαμβάνουν περισσότερο τη σεξουαλική πράξη.

The post Αυτές οι γυναίκες έχουν τους περισσότερους οργασμούς! appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα