Megan Fox: Αφήνω το λιγότερο 15 ευρώ φιλοδώρημα!

Η Megan Fox πέρα από νέα, όμορφη, πετυχημένη, όμορφη, ταλαντούχα, πανέμορφη και απίστευτα σέξι (ότι είναι όμορφη, το είπαμε;) είναι και γενναιόδωρη! Όπως αποκάλυψε η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της, είναι ιδιαίτερα… «ανοιχτοχέρα» καθώς φροντίζει να αφήνει πάντα 15 ευρώ το λιγότερο, ως φιλοδώρημα, σε κάθε εστιατόριο, μπαρ ή καφετέρια που επισκέπτεται!

Η σαγηνευτική ηθοποιός, τόνισε πως φροντίζει πάντοτε να έχει μαζί της αρκετά χρήματα,

όχι για να ικανοποιεί την… αγοραμανία της, ούτε για… «περίπτωση ανάγκης», όπως είθισται να δηλώνουν οι «καβαλημένοι» σταρ του Hollywood!

«Έχω δουλέψει και εγώ ως υπάλληλος και ξέρω την αξία του φιλοδωρήματος», τόνισε, αναφερόμενη στην εποχή εκείνη, πολύ πριν γίνει διάσημη και ζάμπλουτη, που δούλευε σε συνοικιακό smoothie shop για να μπορεί να πληρώνει τα έξοδά της, να ανταπεξέρχεται με επιτυχία στις υποχρεώσεις της και φυσικά να επιβιώνει.

Γι’ αυτό και από την πρώτη στιγμή που άρχισε να βγάζει πολλά χρήματα, ορκίστηκε να βοηθάει όσο περισσότερο μπορεί τους χαμηλόμισθους που της προσφέρουν καθημερινά τις υπηρεσίες τους.

Χίλια μπράβο Megan! Μας έδωσες έναν ακόμα λόγο για να σε θαυμάζουμε! Πάντως στις καφετέριες τις οποίες επισκέπτεται, οι άντρες σερβιτόροι, δεν νομίζουμε να έχουν παράπονο, είτε αφήσει πουρμπουάρ, είτε όχι! Το κορίτσι χαρίζει βλέπετε χαρίζει απλόχερα και… οφθαλμόλουτρα!

The post Megan Fox: Αφήνω το λιγότερο 15 ευρώ φιλοδώρημα! appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα