Kρας τεστ της πρώην και της νυν του Κρουζ

Δεν έχει περάσει ούτε μήνας από τη στιγμή που η Κέιτι Χολμς αιφνιδίασε τον Τομ Κρουζ (ενημερώνοντάς τον ότι… χωρίζουν και εκείνος ακόμη προσπαθεί να καταλάβει από πού –και πώς- του ήρθε η κεραμίδα.

Όπως μεταδίδει σήμερα το πρακτορείο “Cover Media”, ο Κρουζ έχει περάσει τις τελευταίες μέρες προσπαθώντας να αντιληφθεί “πού του ξέφυγε η όλη ιστορία” αλλά συμπέρασμα δεν μπορεί να βγάλει. Άσε που η όλη ιστορία του κόστισε χρόνο με την κόρη του και αυτό δεν μπορεί να το καταπιεί. Κατά

τα άλλα, και ενώ το διάσημο διαζύγιο δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί οι κακές γλώσσες θέλουν την επόμενη κυρία Κρουζ ήδη έτοιμη… Και όσο πιο “στανταράκι” γίνεται!

Έχοντας ήδη τρεις αποτυχημένους γάμους στο ενεργητικό του ο Τομ Κρουζ δεν θέλει άλλους πειραματισμούς. Η τέταρτη σύζυγός τους θα είναι μέλος της Σαϊεντολογίας. Τελεία και παύλα.

Έτσι, η 27χρονη καλλονή Γιολάντα Πεκοράρο (Yolanda Pecoraro), φέρεται ως η ιδανική υποψήφια καθώς προέρχεται από οικογένεια πιστών Σαϊεντολόγων ενώ η ίδια έχει μυηθεί στην οργάνωση από πολύ μικρή ηλικία.

Μάλιστα, σύμφωνα με μια ανεπίσημη βιογραφία του Κρουζ, ο σταρ γνώρισε την νεαρή το 2004 στα εγκαίνια ενός νέου θρησκευτικού κέντρου στην Ισπανία και “ξετρελάθηκε μαζί της”.

Τώρα, το αν η ίδια η Γιολάντα γνωρίζει ότι… παντρεύεται, εξετάζεται καθώς αυτό τον καιρό η κοπέλα ζει στην Καλιφόρνια με τον σύντροφό της (!) και σε σχετική ερώτηση του National Enquirer δήλωσε κατηγορηματικά: “Ναι, γνώριζα και γνωρίζω τον Τομ Κρουζ. Και όχι, δεν είμαι παντρεμένη ή αρραβωνιασμένη”.

Keywords
Τυχαία Θέματα