Cara Delevingne: Ντυνόμουν και φερόμουν σαν αγόρι παλιά (ΦΩΤΟ)

H Cara Delevingne, το μοντέλο που είναι ιδιαιτέρως γνωστό για τις εκκεντρικές και ιδιαίτερα σέξι φωτογραφήσεις της, πόζαρε για άλλη μια φορά με το δικό της μοναδικό στυλ στο περιοδικό «Interview» του Απριλίου. ΜΕ τον τρόπο αυτό, δικαίωσε για ακόμα μια φορά αυτούς που την έχουν χαρακτηρίσει ως μελλοντική σταρ.

Η βρετανικής καταγωγής καλλονή, είναι μόλις 20 χρόνων και θεωρείται ως ένα από τα ανερχόμενα μοντέλα, καθώς έχει ήδη γίνει

το αγαπημένο κορίτσι των περιοδικών μόδας και των σχεδιαστών.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο «Interview» η Delevingne μίλησε για τη δουλειά της αλλά και για το ότι στο παρελθόν έχει υπάρξει αγοροκόριτσο:«Υπήρξα στο παρελθόν τόσο αγοροκόριτσο…Ντυνόμουν και φερόμουν όπως τα αγόρια.

Ήμουν παρανυφάκι στο γάμο μιας θείας μου και κάτω από το φόρεμά μου φορούσα το σορτσάκι που έβαζα όταν έπαιζα ποδόσφαιρο. Δεν ήθελα με τίποτα να το βγάλω».

Η Delevingne έγινε επίσης πρόσφατα το νέο πρόσωπο της καμπάνιας του οίκου Chanel. Από πολλούς χαρακτηρίζεται ως η νέα Kate Moss. Η βρετανική «Vogue» έχει γράψει για αυτήν ότι έχει πρόσωπο σταρ.

Keywords
Τυχαία Θέματα