Bλέπει ΠαναχαΪκη ο Παπαδόπουλος

Την θέση του ετοιμάζεται να δώσει ο Τίμος Καβακάς στον Νίκος Παπαδόπουλο στην ομάδα της Παναχαϊκής.Ο πρώην τέχνικος των «αργοναύτων » μίλησε με τον μεγαλομέτοχο Αλέξη Κούγια και θα προσπαθήσει να προπονήσει τους «ροσονέρι» για την διοργάνωση του Football League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει την συνεργασία της μέχρι τον Ιούνιο του 2014 με τον προπονητή Νίκο Παπαδόπουλο και τον γυμναστή Νίκο Αμανατίδη.

Εφόσον το καλοκαίρι

του 2014 η ποδοσφαιρική ομάδα της Παναχαϊκής κατακτήσει την άνοδο στην superleague, η συνεργασία μας με τον ως άνω προπονητή και γυμναστή θα επεκταθεί για άλλο ένα έτος.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος και ο συνεργάτης του Νίκος Αμανατίδης θα βρίσκονται στην Πάτρα αύριο το πρωί και θα προπονήσουν τους παίκτες της Παναχαϊκής για το παιχνίδι που θα πραγματοποιηθεί με την ομάδα του Φωκικού. Τον νέο προπονητή και γυμναστή της Παναχαϊκής, θα παρουσιάσει στους ποδοσφαιριστές ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ κ. Κόλτζος».

Ο 42χρόνος τεχνικός εκτός από την Καβάλα (17 αγώνες πρωταθλήματος, 4 Κυπέλλου, 9 νίκες – 5 ισοπαλίες και 7 ήττες), έχει θητεύσει ακόμα σε Θερμαϊκό Θέρμης (1 νίκη, 1 ισοπαλία, 6 ήττες), SKODA Ξάνθη (8-5-8) καθώς επίσης και σε ομάδες της Κύπρου, όπως ο Ολυμπιακός Λευκωσίας και ο Εθνικός Άχνας, όπου σε 38 αγώνες είχε 10 νίκες, 14 ήττες και 14 ισοπαλίες.

The post Bλέπει ΠαναχαΪκη ο Παπαδόπουλος appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα