5 πολιτικοί, ΔΥΟ δικαστικοί και ΕΝΑΣ «παπάς» έπαιρναν βαλίτσες με χρήματα!

Του ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

«Βασικά μένω σε σπηλιά και να πεις Αντώνη στον παπά ότι χρειάζομαι ψωμί και όχι κόκκινες πιπεριές»

Αυτή τη φράση την είχε πει κάποτε ένας φυγάς στο όρος Αιγάλεω στον οποίο ένας ιερέας από φιλευσπλαχνία έστελνε που και που ό,τι είχε κρυφά για να επιβιώσει μέχρι να ξεκαθαρίσει τις σχέσεις του με το τότε κράτος.

Τη θυμηθήκαμε καθώς παρακολουθούσαμε την νέα συγκλονιστική (αν θα έχει το αποτέλεσμα που προμηνύεται) αποκάλυψη του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου στο «ΖΟΥΓΚΛΑ».

Η αποκάλυψη είναι

ένας κύριος που υποστηρίζει ότι κουβαλούσε με διάφορους τρόπους, όπως βαλίτσες, επιταγές «εμού του ιδίου» κλπ σε 5 πολιτικούς που είχαν υπουργικά αξιώματα στη δεκαετία 1998 μέχρι 2007.

Οι τρεις μετείχαν σε κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και οι δυο σε κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας και υπηρετούσαν σε κρίσιμα και με ισχυρά ταμεία υπουργεία.

Κατά τις πληροφορίες μας στον κύκλο περιλαμβάνονται και δύο συνταξιούχοι δικαστικοί που εξάντλησαν την ιεραρχία στη Δικαιοσύνη χωρίς να ακουστεί τίποτα σε βάρος του.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο επόμενο δίμηνο θα βγει ένα πολύ σοβαρό βούλευμα και θα πάρει την άγουσα για τις φυλακές και ένα πασίγνωστο για το «όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω και πουθενά δεν κωλώνω» πολιτικό πρόσωπο.

Στο «Παρασκήνιο» που κυκλοφορεί αύριο θα μάθετε με ποιο τρόπο και που έφτασε το ΣΔΟΕ μέσα από τραπεζικούς λογαριασμούς και θα κάνετε συνδυασμούς στο μυαλό σας.

Γιατί θυμηθήκαμε τη φράση της αρχής;

Διαβάστε την προσεκτικά. Και ύστερα πάλι και πάλι και πάλι. Έξυπνοι άνθρωποι είστε να βγάλετε τουλάχιστον 5 βαριά σαν ιστορία ονόματα καθότι η ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια σε νοήματα και συνθέσεις. Γιαυτό άλλωστε και από εμάς έχουν πάρει…δάνεια γλωσσικά και πνευματικά και τόσοι άλλοι σήμερα ισχυροί.

Κρατήστε τη και θα μας θυμηθείτε αφού ο άνθρωπος που «καταθέτει» τώρα στις εκπομπές του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου θα κληθεί συντομότατα στη Δικαιοσύνη να καταθέσει πραγματικά και όχι εντός εισαγωγικών ονόματα πολιτικών και δικαστικών στους οποίους μετέφερε τα χρήματα.

Εκεί είτε θα πει ονόματα, είτε θα…μπλέξει αφού τα ονόματα τα είπε στο Μάκη Τριανταφυλλόπουλο και έχουν καταγραφεί από τις κάμερες.

Αν θα αποδείξει αυτά που θα πει είναι ζητούμενο. Αλλά και κάποια από αυτά τα ονόματα δήλωναν μεν σεμνοί και ταπεινοί αλλά οικονομικά ζούσαν πολύ άνετα. Άρα με αυτό που θα διαβάσετε αύριο στο «Παρασκήνιο» ότι κάνει το ΣΔΟΕ τότε εύκολα θα αποδειχθεί αν είναι αλήθεια η ψέμματα…

Keywords
Τυχαία Θέματα