Το Honda NSX των ονείρων σου…

Το Honda NSX του επώνυμου βελτιωτικού οίκου Liberty Walk, αποτελεί ένα αυτοκινητικό απωθημένο χωρίς συμβιβασμούς. Αυτές οι εικόνες, είναι μόνο η αφορμή, προκειμένου να ονειρευτούμε αλλά και να διαπιστώσουμε κάποιες πτυχές του δυναμικού του στυλ.

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ ([email protected])

Ο

βελτιωτικός οίκος Liberty Walk δημιούργησε το δικό του NSX, με κάποια βοήθεια από τους Forgiato Wheels και παρόλο που το εγχείρημα είναι εξωραϊσμένο από τα πρότυπα της εταιρίας tuning, αυτό το NSX είναι ένα project που θα μπορούσε να σταθεί αυτόνομα ακόμη και ως εργοστασιακό τέκνο.

Η πιο προφανής τροποποίηση είναι η υλοποίηση ενός πανύψηλου πτερυγίου στην πρύμνη, το οποίο μεταμορφώνει πλήρως το ύφος του αυτοκινήτου και ταιριάζει θα λέγαμε εκπληκτικά στο NSX, σαν ένα άγριο αυτοκίνητο επιδόσεων βγαλμένο από το μέλλον. Ο Liberty Walk έχει τοποθετήσει ένα κιτ ανάρτησης από την AirRex για να μειώσει το ύψος της διαδρομής, προκειμένου να ωφεληθεί σε απόλυτο χειρισμό.

Αν και το αυτοκίνητο μπορεί να φαίνεται ευρύτερο από ένα τυπικό NSX, δεν είναι. Ο Liberty Walk επέλεξε ένα σύνολο φαρδιών τροχών με άκρως επιθετική νότα προκειμένου να δημιουργήσει την εντύπωση ενός κιτ που ακολουθεί τη γραμμή του μεγάλου σε πλάτος αμαξώματος.

Ολοκληρώνοντας τις τροποποιήσεις, συναντάμε τις επεκτάσεις στις πλευρικές ποδιές, ένα εξατομικευμένο εμπρός σπόιλερ να σχίζει εμφατικά τον αέρα και ένα νέο σύστημα εξάτμισης για να τραγουδά σε έντονο ρυθμό ο θηριώδης βενζινοκινητήρας twin-turbo V6.

Keywords
Τυχαία Θέματα