Διοικητικές αλλαγές από τη Ford

Η Ford Motor Company ανακοίνωσε διοικητικές αλλαγές σε όλο τον κόσμο, ολοκληρώνοντας τη νέα ομάδα που στελεχώνεται υπό τον President & CEO Jim Hackett.


«Οι διοικητικές αλλαγές που ανακοινώνουμε σε όλο το φάσμα της επιχείρησής μας είναι σημαντικές

καθώς ενισχύουμε την ομαδική εργασία, την υπευθυνότητα και την ευέλικτη λήψη αποφάσεων,» δήλωσε ο Hackett. «Είμαι ενθουσιασμένος που συνεργάζομαι με τον Bill Ford και μία τόσο ταλαντούχα και πολυδιάστατη ηγετική ομάδα για τη δημιουργία μιας ισχυρότερης μάρκας Ford που προσφέρει αξία σε όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη.»
Ο Hackett είναι ο νέος president & CEO σύμφωνα με προηγούμενη ανακοίνωση του Executive Chairman Bill Ford. Οι δύο ηγέτες τόνισαν τρεις προτεραιότητες:

• Ενίσχυση λειτουργικής απόδοσης σε όλο το φάσμα παγκόσμιων δραστηριοτήτων αντιμετωπίζοντας παράλληλα δραστικά τους τομείς της επιχείρησης που υστερούν σε απόδοση
• Εκσυγχρονισμός των δραστηριοτήτων της Ford, χρησιμοποιώντας νέα εργαλεία και τεχνικές που θα ανοίξουν το δρόμο στην καινοτομία, θα επιταχύνουν τη λήψη αποφάσεων, θα βελτιώσουν την απόδοση, κ.α.
• Μεταμόρφωση της επιχείρησης για την αντιμετώπιση μελλοντικών προκλήσεων, διασφαλίζοντας ότι η εταιρεία διαθέτει την κατάλληλη κουλτούρα, το ταλέντο, τις στρατηγικές διαδικασίες και την ευελιξία για να πετύχει, καθώς οι ανάγκες της κοινωνίας και η συμπεριφορά των καταναλωτών αλλάζουν με την πάροδο του χρόνου

Παράλληλα, η Ford διόρισε τρία νέα διοικητικά στελέχη που θα αναφέρονται στον Hackett για τους τομείς Global Markets, Global Operations και Mobility.

Keywords
Τυχαία Θέματα