Αυτή τη Bugatti δεν την έχει οδηγήσει κανείς

Μπορεί τώρα να κλέβει την παράσταση η Bugatti Chiron, αλλά και η Veyron δεν πάει πίσω. Άλλωστε όλα αυτά τα χρόνια την έχουμε δει σε εντυπωσιακές εκδόσεις. Τώρα θα μιλήσουμε για την ολοκαίνουρια έκδοση, τη Tiffany Edition Bugatti Veyron.
ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

H Veyron

ήταν επί σειρά ετών το γρηγορότερο και πιο ισχυρό αυτοκίνητο παραγωγής στον κόσμο, χάρη στον 8λιτρο W16 κινητήρα που παράγει 1.000 ίππους. Κάνει τα 0-100 km/h σε 2,5 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητα φτάνει τα 402 km/h.

Η σπάνια λοιπόν έκδοση Tiffany, βρίσκεται προς πώληση μόνο στην εταιρεία Knight International που εδρεύει στο Ντουμπάι.

Βαφτίστηκε προς τιμήν του παγκοσμίου φήμης κοσμηματοποιού Tiffany & Co. Αυτό που την κάνει να διαφέρει από τις άλλες Veyron είναι το φινίρισμα από δύο αποχρώσεις μαύρου.

Φυσικά και το εμπορικό σήμα Tiffany ‘Robin Egg’ την κάνει ξεχωριστή, το οποίο υπάρχει στο εξωτερικό αμάξωμα, στους τροχούς αλλά και στο εσωτερικό. Είναι μία και μοναδική έκδοση αυτού του μοντέλου και δεν έχει οδηγηθεί ποτέ, εξακολουθώντας να έχει τις εργοστασιακές καλύψεις στα καθίσματα και το τιμόνι.

Αν αναρωτιέστε πόσο κοστίζει, η Tiffany Edition Veyron πωλείται σε τιμή κατόπιν αίτησης. Καταλαβαίνουμε πάντως ότι λόγω της σπανιότητας του συγκεκριμένου αυτοκινήτου, δεν θα είναι πολύ φθηνότερη από την Chiron. Οι τιμές για την Chiron είναι κοντά στα 3 εκατομμύρια δολάρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αυτή, Bugatti,afti, Bugatti