WRC, Ράλι Μ. Βρετανίας: Μπροστά ο Evans στο Shakedown

O Sebastien Ogier τον έχρισε φαβορί για τη νίκη σε αυτό το ράλι και ο Elfyn Evans φαίνεται πως είναι αποφασισμένος να τον δικαιώσει! Ο Ουαλός οδηγός ξεκίνησε με το δεξί τη δράση στο πλαίσιο του Ράλι Μεγάλης Βρετανίας, σημειώνοντας τον καλύτερο χρόνο στο shakedown!

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Με όπλο τα νέα DMACK ελαστικά που έκαναν ντεμπούτο στην

Ισπανία και τα οποία φορούσε στο Ford Fiesta του, ο Ουαλός σταμάτησε τα χρονόμετρα στο 1.58.1 και ήταν 2.3sec ταχύτερος του πλησιέστερου αντιπάλου στη μήκους 3.32 χιλιομέτρων διαδρομή «Clocaenog».

Πίσω τους οι υπόλοιποι χωρίζονταν από δέκατα, με το Hyundai i20 Coupe WRC του Dani Sordo και το Ford Fiesta WRC του Ott Tanak να συμπληρώνουν το Top3.

Όσο για τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Ogier, που μπορεί την Κυριακή να επιβεβαιώσει και μαθηματικά την επιτυχημένη προσπάθεια υπεράσπισης του παγκόσμιου τίτλου του, ήταν μόλις έβδομος.

Αναλυτικά η κατάταξη:

1.Elfyn EvansFord Fiesta1min 58.1sec2.Dani SordoHyundai i20+ 2.3sec3.Ott TänakFord Fiesta+ 2.4sec4.Jari-Matti LatvalaToyota Yaris+ 2.5sec5.Thierry NeuvilleHyundai i20+ 2.7sec6.Hayden PaddonHyundai i20+ 2.8sec7=.Sébastien OgierFord Fiesta+ 3.4sec7=.Andreas MikkelsenHyundai i20+ 3.4sec9=.Juho HänninenToyota Yaris+ 3.5sec9=.Craig BreenCitroën C3+ 3.5sec
Keywords
Τυχαία Θέματα