O Dieter Zetsche φωτογραφίζεται με τη νέα Mercedes A-Class

Μπορεί να είναι ασυνήθιστο για έναν CEO αυτοκινητοβιομηχανίας να βγάζει φωτογραφίες selfies με καμουφλαρισμένα αυτοκίνητα, ωστόσο ο Dieter Zetsche το τόλμησε.


Στα τέλη του 2018 θα δούμε τη νέα γενιά της Mercedes A-Class και όπως έχετε δει μέσα από τις σελίδες του newsauto, αυτή τη στιγμή η γερμανική φίρμα κάνει δοκιμές κάτω από καμουφλαρισμένα αμαξώματα.

Αυτό μας θύμισε άλλωστε και ο CEO

της εταιρείας, Dieter Zetsche, ο οποίος στο πλαίσιο μια ειδικής εκδήλωσης της Mercedes βρήκε την ευκαιρία και έβγαλε μερικές selfies φωτογραφίες με την επερχόμενη A-Class. Mάλιστα δημοσίευσε μια ακόμη φωτογραφία στα social media που δείχνει και άλλα πρωτότυπα μοντέλα. Επίσης, επιβεβαίωσε πως μέσα στα επόμενα χρόνια η γκάμα της Mercedes θα περιλαμβάνει 8 compact μοντέλα.

Όσον αφορά την νέα A-Class που θα δούμε στα τέλη του 2018, από τις εικόνες που έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο (καμουφλαρισμένες ή ηλεκτρονικά επεξεργασμένες), φαίνεται ότι οι ιθύνοντες της Mercedes μας ετοιμάζουν ένα ακόμη πιο όμορφο μικρομεσαίο μοντέλο, το οποίο θα βασίζεται σε μια νέα πλατφόρμα (MFA2-τροποποίηση της υπάρχουσας).

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα είναι μεγαλύτερο σε μήκος και σε πλάτος, κάτι που μεταφράζεται σε καλύτερη ευρυχωρία και πρακτικότητα (περισσότερος αέρας για τα γόνατα & τα κεφάλια και μεγαλύτερος χώρος αποσκευών). Επίσης, δεν αποκλείεται να υπάρξει ένας ψηφιακός πίνακας οργάνων, όπως το Virtual Cockpit που διαθέτει το Audi A3. Στον τομέα των μηχανικών συνόλων, θεωρείται βέβαιο ότι θα προστεθεί και μια Plug-In υβριδική έκδοση, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε στην γκάμα και έναν ακόμη βενζινοκινητήρα μικρού κυβισμού με 3 κυλίνδρους.

Keywords
Τυχαία Θέματα