ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΟΚΟΤΑΣ : Πουλά τη Λαμποργκίνι που του χάρισε ο Ωνάσης

20:00 1/9/2012 - Πηγή: Radar.gr

O Σταμάτης Κόκοτας βγάζει στο σφυρί τη Lamborghini Miura που του είχε κάνει δώρο ο Αριστοτέλης Ωνάσης.

Το αυτοκίνητο ανήκει στη συλλογή από σημαντικά χειροποίητα αμάξια που έχει στην κατοχή του ο μεγάλος Έλληνας τραγουδιστής. Σύμφωνα με την Espresso, η αγγελία για την πώλησή της Lamborghini αναρτήθηκε σε βρετανική ιστοσελίδα.

O Σταμάτης Κόκοτας βγάζει

στο σφυρί τη Lamborghini Miura που του είχε κάνει δώρο ο Αριστοτέλης Ωνάσης.

Το αυτοκίνητο ανήκει στη συλλογή από σημαντικά χειροποίητα αμάξια που έχει στην κατοχή του ο μεγάλος Έλληνας τραγουδιστής. Σύμφωνα με την Espresso, η αγγελία για την πώλησή της Lamborghini αναρτήθηκε σε βρετανική ιστοσελίδα.

Ωστόσο, ο Σταμάτης Κόκοτας θα δεχτεί μόνο σοβαρές προσφορές, καθώς το δώρο είναι μεγάλης συναισθηματικής αξίας για εκείνον.

Ο Αριστοτέλης Ωνάσης ήταν φαν του τραγουδιστή και πάντα έδινε το “παρών” στις πρεμιέρες του, αφού τον λάτρευε κυριολεκτικά.

Μάλιστα, είχε στείλει και ελικόπτερο στην Αθήνα για να μεταφέρει τον Κόκοτα και την ορχήστρα του στον Σκορπιό, προκειμένου να μάθει συρτάκι στην Τζάκι μετά το γάμο τους.

Το πάθος του Σταμάτη Κόκοτα για τα αυτοκίνητα κρατάει 10ετίες τώρα. Και αν δεν σημείωνε μεγάλη επιτυχία ως τραγουδιστής, είχε επιλέξει να γίνει πιλότος της Φόρμουλα 1.

Μάλιστα, στο μακρινό παρελθόν είχε δεχτεί και πρόταση από τη Ferrari. “Κάποτε μου έκανε πρόταση η Ferrari, τόσο καλός ήμουν, αλλά εγώ αρνήθηκα. Προτίμησα το τραγούδι και την αγάπη που μου έδειχνε ο κόσμος” είχε πει ο τραγουδιστής.

Σταμάτης Κόκοτας
Keywords
Αναζητήσεις
το δωρο του ωναση στον κοκοτα, η κοκοτα και ο πουστης
Τυχαία Θέματα