"Ο δρόμος της ευτυχίας περνά μέσα από την προσφορά"

10:20 9/5/2012 - Πηγή: Radar.gr

Τα τελευταία χρόνια η Μαρί Κυριακού εγκατέλειψε την υποκριτική για να επικεντρωθεί σε αυτούς που έχουν ανάγκη. Σε μια σπάνια συνέντευξή της, μίλησε για αυτή της την επιλογή που της έχει “δείξει” τον δρόμο της ευτυχίας.

“Πραγματικά ευτυχισμένη αισθάνομαι όταν έχω βοηθήσει να βρεθεί λύση κάπου, όπου υπάρχει ανάγκη. Και φυσικά, όταν βλέπω να είναι καλά οι άνθρωποι που αγαπώ, η οικογένειά μου”

Τα τελευταία χρόνια η Μαρί Κυριακού εγκατέλειψε την υποκριτική για να επικεντρωθεί σε αυτούς που έχουν ανάγκη. Σε μια σπάνια συνέντευξή

της, μίλησε για αυτή της την επιλογή που της έχει “δείξει” τον δρόμο της ευτυχίας.

“Πραγματικά ευτυχισμένη αισθάνομαι όταν έχω βοηθήσει να βρεθεί λύση κάπου, όπου υπάρχει ανάγκη. Και φυσικά, όταν βλέπω να είναι καλά οι άνθρωποι που αγαπώ, η οικογένειά μου”, είπε στο περιοδικό Life&Style προσθέτωντας: “Είμαι πολύ περήφανη για τη δημιουργία των 'κουτιών με αγάπη'. Έχουμε πραγματοποιήσει εδώ και τέσσερα χρόνια χιλιάδες αποστολές στην Ελλάδα και το εξωτερικό με ρούχα και είδη πρώτης ανάγκης για την ανακούφιση άπορων και άστεγων παιδιών”.

Η Μαρία Κυριακού προτρέπει όποια Ελληνίδα έχει τη δυνατότητα να γίνει ανάδοχη μητέρα. “Έχω γίνει ήδη ανάδοχος παιδιού που δεν έχει οικογένεια! Και το αναφέρω για να προτρέψω και άλλες οικογένειες να γίνουν ανάδοχες γιατί σώζουμε μια ψυχή”, είπε χαρακτηριστικά. 

Keywords
Τυχαία Θέματα