Νέα ζωή για το... "αγόρι - χελώνα"

Ο εξάχρονος Ντιντιέ Μολντάβο από την Κολομβία, είχε τη σπάνια εκ γενετής πάθηση που αποκαλείται συγγενής μελανοκυτταρικός σπίλος.

Ολόκληρη η πλάτη του ήταν καλυμμένη από μία μεγάλη ελιά, που έμοιαζε με καβούκι χελώνας, με αποτέλεσμα να τον αποκαλούν αγόρι-χελώνα. Οι συγχωριανοί του δεν τον αποδέχθηκαν ποτέ.

Ο εξάχρονος Ντιντιέ Μολντάβο από την Κολομβία, είχε τη σπάνια εκ γενετής πάθηση που αποκαλείται συγγενής μελανοκυτταρικός σπίλος.

Ολόκληρη η πλάτη του ήταν καλυμμένη από μία μεγάλη ελιά, που έμοιαζε με καβούκι χελώνας, με αποτέλεσμα να τον αποκαλούν αγόρι-χελώνα. Οι συγχωριανοί

του δεν τον αποδέχθηκαν ποτέ.

Μάλιστα, «εξοστράκισαν» την οικογένειά του γιατί έλεγαν ότι τους έχει αγγίξει η δύναμη του κακού, τους κατηγορούσαν ότι η σύλληψη του παιδιού έγινε σε έκλειψη και γι’ αυτό δεν άφηναν το παιδί να βαπτιστεί ούτε να πάει σχολείο.

Βέβαια το πρόβλημα ήταν ακόμη μεγαλύτερο για τον μικρό, αφού υπήρχε περίπτωση ο όγκος που έφερε το παιδί στην πλάτη, να μετατραπεί σε κακοήθη, αλλά η μητέρα δεν διέθετε χρήματα για την επέμβαση.

“Θέλω να μεγαλώσω αλλά η ελιά δεν με αφήνει” έλεγε ο μικρός Ντιντιέ. Ωστόσο, οι ευχές του εισακούστηκαν όταν ένας Βρετανός χειρουργός άκουσε την έκκλησή του. Ανέλαβε να τον εγχειρήσει δωρεάν και να του προσφέρει την ευκαιρία για μια νέα ζωή...

Keywords
Τυχαία Θέματα