Πρωταγωνίστρια σε τούρκικο σίριαλ

Σε εξέλιξη βρίσκονται τα γυρίσματα του τούρκικου σίριαλ «Δύο όχθες ένας Ισμαήλ», της εταιρείας ADAM FILM, στη Λέσβο τις τελευταίες ημέρες.

«Είναι μια πολύ όμορφη εμπειρία. Εχω δουλέψει ξανά σε ξένες παραγωγές, αλλά με Τούρκους ποτέ πριν. Το κλίμα είναι πολύ όμορφο. Και γιατί να μην είναι άλλωστε;» λέει η ηθοποιός, Ελένη Φιλίνη, που περνά τις μέρες της ανάμεσα στη Μυτιλήνη, το Αϊβαλί, όπου γίνονται τα γυρίσματα,

και την Αθήνα όπου κατοικεί.

Τα πρώτα επεισόδια θα αρχίσουν να προβάλλονται στην Τουρκία στις 7 Μαΐου.

Σε εξέλιξη βρίσκονται τα γυρίσματα του τούρκικου σίριαλ «Δύο όχθες ένας Ισμαήλ», της εταιρείας ADAM FILM, στη Λέσβο τις τελευταίες ημέρες.

«Είναι μια πολύ όμορφη εμπειρία. Εχω δουλέψει ξανά σε ξένες παραγωγές, αλλά με Τούρκους ποτέ πριν. Το κλίμα είναι πολύ όμορφο. Και γιατί να μην είναι άλλωστε;» λέει η ηθοποιός, Ελένη Φιλίνη, που περνά τις μέρες της ανάμεσα στη Μυτιλήνη, το Αϊβαλί, όπου γίνονται τα γυρίσματα, και την Αθήνα όπου κατοικεί.

Τα πρώτα επεισόδια θα αρχίσουν να προβάλλονται στην Τουρκία στις 7 Μαΐου.

Η υπόθεση του σίριαλ

Ο Ισμαήλ (Ερντάλ Οζιάτζγκιλαρ) έμεινε ορφανός από μικρός και ανέλαβε να τον μεγαλώσει ο μεγαλοτσιφλικάς του Αϊβαλιού Τσικίκ Καμί (Ρανά Τσαμπάρ), ένας άνδρας φιλάργυρος και κακόβουλος, δίπλα στον οποίο ο Ισμαήλ κακοπερνάει.

Μεγαλώνοντας, πηγαίνει στο στρατό και αρχίζει να σκέφτεται να παντρευτεί, έχοντας ερωτευτεί την κόρη του Τσικίκ Καμίλ, τη Χατζέρ (Μελτέμ Γκιουλέντς) με την οποία μεγάλωσε μαζί, έχοντας να αντιμετωπίσει την αντίδραση του πατέρα της.

Ένα μήνα πριν το γάμο τους, ο Ισμαήλ πάει για ψάρεμα, η βάρκα του αναποδογυρίζει και φτάνει μισοπνιγμένος στις ακτές της Μυτιλήνης. Μια ζωντοχήρα, η Καλλιόπη (Ελένη Φιλίνη), η οποία τον βρίσκει, αναλαμβάνει να τον περιθάλψει. Ο Ισμαήλ ερωτεύεται τη Μυτιληνιά γυναίκα, χωρίς όμως να θέλει να αφήσει τον παιδικό του έρωτα, τη Χατζέρ. Βρίσκει έτσι μια καταπληκτική λύση και μέσα σε 10 ημέρες καταφέρνει να τις παντρευτεί και τις δύο, χωρίς κανείς να αντιληφθεί το τι συνέβη.

Είκοσι χρόνια μετά, ο Ισμαήλ βρίσκεται να μεγαλώνει σαν δικό του, το παιδί της Καλλιόπης, τον Αντώνη (Γιάννης Χατζηγεωργίου), ενώ μαζί έχουν αποκτήσει και μια κόρη, την Εμινέ – Ναρίσσα (Τζορτζίνα Λιόσση) και με τη Χατζέρ έχει κάνει άλλα δύο κορίτσια, τη Μπαχάρ (Γκιτζέμ Ντενιτζί) και τη Χανντέ (Κανσού Νταγκτελέν). Τα παιδιά έχουν πλέον μεγαλώσει και το ψέμα είναι δύσκολο να συνεχίσει. Ο Αντώνης γνωρίζεται με τη μεγάλη κόρη του Ισμαήλ και της Χατζέρ, τη Μπαχάρ και σαν να μην έφτανε αυτό, η Χανντέ και η Εμινέ Ναρίσσα ερωτεύονται τον ίδιο άντρα.

Όταν βγαίνει από τη φυλακή ο… «μεγάλος μπελάς» της περιοχής, Καρπούς Οσμάν και μαθαίνει το μυστικό του Ισμαήλ, τα πράγματα περιπλέκονται. Ο Ισμαήλ χάνει τον έλεγχο των 20 ετών, τους δύο μεγάλους του έρωτες -την Καλλιόπη και τη Χατζέρ- αλλά κυρίως τα παιδιά του, που αγαπάει τόσο πολύ…

Keywords
Τυχαία Θέματα