ΝΑΤΑΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ : Τι έγραψε στο twitter για τη συναυλία στον Αυλώνα

14:45 9/9/2012 - Πηγή: Radar.gr

Χωρίς χρυσαυγίτικα έκτροπα έγινε τελικά η συναυλία της Νατάσας Μποφίλιου το Σάββατο το βράδυ στον Αυλώνα.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει από την πρώτη στιγμή, οπαδοί της Χρυσής Αυγής είχαν ρίξει προκηρύξεις, από το βράδυ της Παρασκευής, απειλώντας να λιντσάρουν την τραγουδίστρια.

Χωρίς χρυσαυγίτικα έκτροπα έγινε τελικά η συναυλία της Νατάσας Μποφίλιου το Σάββατο το βράδυ στον Αυλώνα.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει από την πρώτη στιγμή, οπαδοί της Χρυσής Αυγής

είχαν ρίξει προκηρύξεις, από το βράδυ της Παρασκευής, απειλώντας να λιντσάρουν την τραγουδίστρια (διαβάστε σχετικά εδώ: Η Χρυσή Αυγή απειλεί την Μποφίλιου).

Η τραγουδίστρια αψήφησε τις απειλές των παρακρατικών και πήγε κανονικά, ενώ φρόντισε να κάνει πριν την έναρξη της βραδιάς την ακόλουθη δήλωση:

"Δεν έχω να σχολιάσω τίποτα. Ότι είχα να πω γι αυτό το θέμα που έχει δημιουργηθεί το έχω πει. Θεωρώ εξ΄ αρχής ότι ήμουν ξεκάθαρη. Λοιπόν θα γίνω ακόμη πιο ξεκάθαρη: Αυτό που είχα γράψει στο twitter μου δεν αναφερόταν στον βιολογικό θάνατο, όπως υποστηρίζουν οι άνθρωποι που με κατηγορούν. Είμαι ωστόσο ελεύθερος άνθρωπος και με βάση αυτό μπορώ να εκφράζομαι".

Την Κυριακή το μεσημέρι, μέσω twitter, Νατάσα Μποφίλιου ευχαρίστησε τον κόσμο που την στήριξε, γράφοντας: "Σας ευχαριστω για τα μηνυματα, τα mentions, τα dm αλλα κυριως γιατι σολνταρατε τη συναυλια μας στην Αυλωνα αγνοωντας τα υπολοιπα... Τιμη μας".

Νατάσα Μποφίλιου
Keywords
Τυχαία Θέματα