Η ίωση του κόστισε πολύ ακριβά...

Στην κατάψυξη μπαίνει απ’ ότι φαίνεται η συνεργασία Ανδρέα Μικρούτσικου με τον κυπριακό τηλεοπτικό σταθμό Σίγμα, που επρόκειτο να φιλοξενήσει τη νέα ριάλιτι εκπομπή του παρουσιαστή με τίτλο «The Huge Secret».

Όπως σας έχουμε γράψει, μία ίωση που ταλαιπώρησε τον Αντρέα πριν από λίγο καιρό δε του επέτρεψε να ταξιδέψει στη Μεγαλόνησο για την πραγματοποίηση των γυρισμάτων πιλοτικού επεισοδίου της εκπομπής.

Στην κατάψυξη μπαίνει απ’ ότι φαίνεται η συνεργασία Ανδρέα Μικρούτσικου με τον κυπριακό τηλεοπτικό σταθμό Σίγμα,

που επρόκειτο να φιλοξενήσει τη νέα ριάλιτι εκπομπή του παρουσιαστή με τίτλο «The Huge Secret».

Όπως σας έχουμε γράψει, μία ίωση που ταλαιπώρησε τον Ανδρέα πριν από λίγο καιρό δε του επέτρεψε να ταξιδέψει στη Μεγαλόνησο για την πραγματοποίηση των γυρισμάτων πιλοτικού επεισοδίου της εκπομπής.

Σύμφωνα με το showbiz.com.cy, αυτό είχε ως αποτέλεσμα το κανάλι να μη μείνει καθόλου ικανοποιημένο με το πιλοτικό επεισόδιο που έλαβε, αφού στα πλάνα δεν υπήρχε ο παρουσιαστής παρά μια μαύρη εικόνα που έγραφε το όνομά του! Η εταιρία παραγωγής του παιχνιδιού προέβαλε ως δικαιολογία την ασθένεια του Μικρούτσικου χωρίς να δώσει περισσότερες διευκρινίσεις.

Πηγές από το κανάλι αναφέρουν ότι όσο ο χρόνος περνά και δεν κατατίθεται υλικό από τα γυρίσματα τόσο και απομακρύνεται το ενδεχόμενο η διεύθυνσή του καναλιού να εγκρίνει την προβολή του «The Huge Secret».

Keywords
Τυχαία Θέματα