Στη Eurovision δεν θα θυμίζει καμία άλλη...

Πυρετωδώς συνεχίζει την προετοιμασία της για τη Eurovision η Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία τον τελευταίο καιρό είναι συνεχώς με μια βαλίτσα στο χέρι για τις ανάγκες του promo tour της.  Εχθές βρέθηκε στο Ελευθέριος Βενιζέλιος απ’ όπου και αναχώρησε για το Βέλγιο.

Πριν ταξιδέψει η Ελευθερία υπέγραψε αυτόγραφα στους θαυμαστές της και μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό Star για την προσεχή εμφάνισή της

στο διαγωνισμό, δηλώνοντας πως θα έχει ελληνικά στοιχεία, αλλά δεν θα θυμίζει σε τίποτα προηγούμενες συμμετοχές.

Πυρετωδώς συνεχίζει την προετοιμασία της για τη Eurovision η Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία τον τελευταίο καιρό είναι συνεχώς με μια βαλίτσα στο χέρι για τις ανάγκες του promo tour της.  Εχθές βρέθηκε στο Ελευθέριος Βενιζέλιος απ’ όπου και αναχώρησε για το Βέλγιο.

Πριν ταξιδέψει η Ελευθερία υπέγραψε αυτόγραφα στους θαυμαστές της και μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό Star για την προσεχή εμφάνισή της στο διαγωνισμό, δηλώνοντας πως θα έχει ελληνικά στοιχεία, αλλά δεν θα θυμίζει σε τίποτα προηγούμενες συμμετοχές.

Όσο για το φόρεμα που θα φορέσει τη βραδιά του διαγωνισμού, είναι ακόμα στο ψάξιμο αλλά δεν αγχώνεται καθόλου γι’ αυτό. Το μόνο που την απασχολεί είναι η χορογραφία και το τραγούδι.

Υπομονή, θα τα μάθουμε όλα στις 12 Μαϊου, την ημέρα του διαγωνισμού και παράλληλα ημέρα γενεθλίων της νεαρής τραγουδίστριας, γεγονός που πιστεύει ότι θα της φέρει γούρι!

Keywords
Τυχαία Θέματα