ΓΝΩΣΤΗ ΠΕΡΣΟΝΑ : Πρώην Σταρ Ελλάς νυν παρουσιάστρια

18:30 2/9/2012 - Πηγή: Radar.gr

Έχει περπατήσει στην πασαρέλα του ANT1 με το στέμμα της Σταρ Ελλάς, γεννήθηκε στις 28 Απριλίου 1990 και σήμερα είναι παρουσιάστρια.

Την ξέρεις καλά. Αρκετές φορές έχουμε ασχοληθεί με το μπικίνι της. Μάθε ποια είναι.

Έχει περπατήσει στην πασαρέλα του ANT1 με το στέμμα της Σταρ Ελλάς, γεννήθηκε στις 28 Απριλίου 1990 και σήμερα είναι παρουσιάστρια.

Την

ξέρεις καλά. Αρκετές φορές έχουμε ασχοληθεί με το μπικίνι της. Μάθε ποια είναι.

Η Άννα Πρέλεβιτς γεννήθηκε στο Βελιγράδι και είναι η κόρη του πρώην καλαθοσφαιριστή της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Μπράσνισλαβ Πρέλεβιτς και της Νεβένα Πρέλεβιτς Μαριάνοβιτς, κόρη του θρυλικού τραγουδιστή Τζόρτζε Μαριάνοβιτς.

Μολονότι γεννήθηκε στο Βελιγράδι μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. To 1996 ο πατέρας της υπέγραψε συμβόλαιο με την Βίρτους Μπολόνια και έτσι μετακόμισε με την οικογένεια του στην Μπολόνια.

Όμως, μετά από μία σεζόν πήγε στην ΚΑΕ ΑΕΚ και έτσι επέστρεψαν στην Ελλάδα. Από τότε ζούσε στην Αθήνα. Στο μεταξύ ο πατέρας της επέστρεψε το 1999 στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά η Άννα μετακόμισε στην Θεσσαλονίκη όταν ήταν 15 ετών.

Ζούσε δύο χρόνια εκεί και στα 17 της χρόνια αποφάσισε να σπουδάσει. Πήγε στο Λονδίνο και σπούδασε Media Communications στο Goldsmiths University of London.

Ήρθε πάλι στην Ελλάδα, κέρδισε τα καλλιστεία Σταρ Ελλάς 2010 και εκπροσώπησε την Ελλάδα στο Miss Universe 2010 στο Λας Βέγκας. Σήμερα παρουσιάζει δική της εκπομπή στην ΕΤ3.

Άννα Πρέλεβιτς
Keywords
Τυχαία Θέματα