ΓΚΕΡΧΑΡΝΤ ΣΡΕΝΤΕΡ : Διακοπές στην Κω

Τη χώρα μας επέλεξε ο πρώην Καγκελάριος της Γερμανίας Γκέρχαρντ Σρέντερ προκειμένου να κάνει διακοπές και συγκεκριμένα το νησί της Κω.

Μάλιστα, ο ίδιος μιλώντας στην κάμερα της ΝΕΤ είπε ότι "δεν υπάρχει καταλληλότερη εποχή για να έρθουμε στην Ελλάδα και να δείξουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας προς τον ελληνικό λαό".

Τη χώρα μας επέλεξε ο πρώην Καγκελάριος

της Γερμανίας Γκέρχαρντ Σρέντερ προκειμένου να κάνει διακοπές και συγκεκριμένα το νησί της Κω.

Μάλιστα, ο ίδιος μιλώντας στην κάμερα της ΝΕΤ είπε ότι "δεν υπάρχει καταλληλότερη εποχή για να έρθουμε στην Ελλάδα και να δείξουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας προς τον ελληνικό λαό".

Μάλιστα ο Γκέρχαρντ Σρέντερ μίλησε με τα καλύτερ αλόγια για τον ελληνικό λαό λέγοντας ότι δεν είναι σωστό να φωρτόνονται οι απλοί πολίτες λάθη των πολτικών και παραδέχτηκε ότι και η ίδια η Γερμανία έχει κάνει σοβαρά λάθη ως προς το χειρισμό της Ελλάδας.

Καταλήγοντας είπε ότι δεν θα είναι εύκολο η χώρα μας να παραμείνει στο ευρώ αλλά είναι δυνατό.

Πριν κλείσει αναφέρθηκε στην ανάγκη επαναπροσδιορισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης η οποία δεν θα έπρεπε να ορίζεται μόνο με όρους οικονομικούς αλλά και με όρους πολιτιστικούς καθώς όπως τόνισε, αν "δείξουμε ότι αφήνουμε την Ελλάδα στην τύχη της τότε οι κερδοσκόποι θα βρουν τον επόμενο στόχο όπως και το έχουν κάνει με την Πορτογαλία, την Ισπανία και οσονούπω και την Ιταλία". 

Γκέρχαρντ Σρέντερ
Keywords
Τυχαία Θέματα