ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΑΠΠΑ : Το χρονικό μίας απιστίας...

Την πιο τραγελαφική περίπτωση απιστίας που της έχει συμβεί, διηγήθηκε η Χριστίνα Παππά σε πρόσφατη συνέντευξή της, παραδεχόμενη μάλιστα ότι συγχώρεσε το κέρατο και όλα καλά.

Η ηθοποιός διανύει μια ευτυχισμένη περίοδο στο πλευρό του νέου της συντρόφου, του Κύπριου επιχειρηματία Χάρη Σταματίου, οπότε είναι σε θέση πλέον να μιλά απενοχοποιημένα και αβίαστα για το ερωτικό της παρελθόν.

Την πιο τραγελαφική περίπτωση απιστίας που της έχει συμβεί, διηγήθηκε η Χριστίνα Παππά σε πρόσφατη συνέντευξή της, παραδεχόμενη μάλιστα ότι συγχώρεσε το κέρατο και όλα καλά.

Η ηθοποιός διανύει μια

ευτυχισμένη περίοδο στο πλευρό του νέου της συντρόφου, του Κύπριου επιχειρηματία Χάρη Σταματίου, οπότε είναι σε θέση πλέον να μιλά απενοχοποιημένα και αβίαστα για το ερωτικό της παρελθόν.

“Με έχουν απατήσει και το έχω μάθει πολύ αργότερα. Αλλά το έχω ανακαλύψει από μόνη μου. Δεν έπιασα ποτέ κανέναν επ’ αυτοφόρω, αλλά μου έχει τύχει για παράδειγμα να οδηγώ, να μιλάω με τον αγαπημένο μου στο κινητό και την ώρα που τον ρωτάω ‘που είσαι τώρα;’ και μου απαντάει ‘στη Γλυφάδα’, να με πιάσει φανάρι, να κοιτάξω κατά τύχη αριστερά μου και να τον δω στο αμάξι, με το κινητό στο χέρι και δίπλα του να είναι μια άλλη! Ε, δεν φαντάζεσαι τι έγινε μετά! Να τρέχω εγώ σαν την τρελή στους δρόμους, να με ακολουθεί αυτός, ώσπου κάποια στιγμή σταματάμε και προσπαθούσε μαζί με την κοπέλα να με πείσει ότι δεν είναι αυτό που νομίζω” περιγράφει η Χριστίνα Παππά στο περιοδικό ΟΚ!

Στη συνέχεια, δε, αποκαλύπτει ότι, τελικά, συγχώρησε τον τότε σύντροφό της. “Τον συγχώρησα. Σου φαίνεται περίεργο; Είμαι άνθρωπος που μπορεί να συγχωρήσω την απιστία, ενώ αν για παράδειγμα είμαι άρρωστη και δεν ενδιαφερθείς για μένα, να νευριάσω τόσο που να ξυπνήσω το επόμενο πρωί και να σου πω τελειώσαμε!” καταλήγει η γνωστή ηθοποιός.

Χριστίνα Παππά
Keywords
Τυχαία Θέματα