ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ : Τιτιβίζει από την Άνδρο

Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη τις τελευταίες δύο εβδομάδες να απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Άνδρο, όμως δεν ξεχνά τους θαυμαστές της.

Την προηγούμενη εβδομάδα, ανέβασε φωτογραφίες από τη παραλία μέσω Twitter, ενώ το μεσημέρι της Δευτέρας εμφανίστηκε ξανά με μήνυμα προς όλους τους followers της!

Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη

τις τελευταίες δύο εβδομάδες να απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Άνδρο, όμως δεν ξεχνά τους θαυμαστές της.

Την προηγούμενη εβδομάδα, ανέβασε φωτογραφίες από τη παραλία μέσω Twitter, ενώ το μεσημέρι της Δευτέρας εμφανίστηκε ξανά με μήνυμα προς όλους τους followers της!

 “Τι κάνουν τα φιλαράκια μου; Έχετε δίκιο να μου γκρινιάζετε. Χάθηκα λίγο παραπάνω. Ξέρετε όμως πως είναι η περίοδος των διακοπών. Συνεχώς με κάτι ξεχνιέσαι!

Άλλωστε αυτό δεν θέλουμε όλοι; Να ξεχάσουμε όλα όσα μας τρέχουν το Χειμώνα! Πάρτε ενέργεια λοιπόν απ΄ όπου μπορείτε και προετοιμαστείτε για τον Χειμώνα που έρχεται!! Σας αγαπώ και θα χαρώ να διαβάσω τα νέα σας!”

Φυσικά, ακολούθησε καταιγισμός μηνυμάτων και η αγαπημένη παρουσιάστρια δεν παρέλειψε να απαντήσει σε κανένα, διευκρινίζοντας μάλιστα πόσο πολύ χαίρεται την κάθε μέρα με τα αγγελούδια της στην εξοχή.

Ελένη Μενεγάκη
Keywords
Τυχαία Θέματα