Η Κέιτ Μος σφυρίζει τη λήξη των Αγώνων!

Ζαρτιέρες, δαντέλες, κάλτσες και πρόστυχα μαύρα εσώρουχα στα πιο καλλίγραμμα κορμιά που έβγαλε η χώρα επιστρατεύουν οι Βρετανοί για την τελετή λήξης. Και η Ναόμι Κάμπελ θα είναι εκεί…

Τις ομορφιές της Βρετανίας σε όλο τον κόσμο βάλθηκαν να διαφημίσουν οι διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων και στήνουν πασαρέλα για να λικνιστούν με ψηλοτάκουνα, η Κέιτ Μος,

η Ναόμπι Κάμπελ, η Τζόρτζια Μέι Τζάγκερ και η Λίλι Κόουλ.

Οι Βρετανοί επενδύουν σε μια υπέρλαμπρη εξτραβαγκάνζα για να κλέψουν με το φινάλε των Αγώνων τις εντυπώσεις των δεκάδων εκατομμυρίων τηλεθεατών που παραδοσιακά παρακολουθούν τις τελετές έναρξης και λήξης από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό…

Τα διάσημα top models θα περπατήσουν στην ολυμπιακή πασαρέλα με δημιουργίες Βρετανών σχεδιαστών –φυσικά- παρουσιάζοντας εμπνευσμένα κομμάτια Vivienne Westwood, Sarah Burton και Alexander McQueen υπό τους ήχους του David Bowie!

«Οι διοργανωτές θέλουν να προβάλουν την αφρόκρεμα της Βρετανίας και όλος ο κόσμος θα απολαύσει μόδα, ωραία κορίτσια και μουσική», δήλωσε μέλος της οργανωτικής επιτροπής στη Mirror.

H 38χρονη Κέιτ, η 42χρονη Ναόμι, η 25χρονη κοκκινομάλα Ρόζι και η ατίθαση 20χρονη Τζόρτζια Μέι είναι ένα κομμάτι μόνο της μεγάλης έκπληξης που φυλάνε οι Βρετανοί για το τέλος.

Την ημέρα που το Λονδίνο θα παραδίδει τη σκυτάλη στο Ρίο ντε Τζανέιρο για το 2016, το στάδιο θα πλημμυρίσει μουσικές των Annie Lennox, George Michael, Take That, Jessie J, Edward Elgar, Sir Paul McCartney, Sir Elton John, και Adele υπό την εποπτεία του Kim Gavin (ο οποίος διηύθυνε και την συναυλία στη μνήμη τη Πριγκίπισσας Νταϊάνα το 2007).

«Θα είναι το μεγαλύτερο after-show πάρτυ που έχει γνωρίσει ποτέ ο αθλητισμός. Θα στήσουμε μια γιορτή που ο κόσμος θα αναπολεί στο πέρασμα των χρόνων», δήλωσε ο ίδιος ενθουσιασμένος!

Για να ακούσουμε και κυρίως για να δούμε…

Keywords
Τυχαία Θέματα