ΕΛΕΝΗ ΚΑΣΤΑΝΗ : "Χάλια είμαι! Το φαγητό όμως είναι ένα πάθος"

Η απολαυστική Ελένη Καστάνη παραχώρησε μια απολαυστική συνέντευξη στο Down Town Κύπρου.

Με όπλο τον αυτοσαρκασμό και το αστείρευτο χιούμορ της η δημοφιλής ηθοποιός μιλά για την καριέρα, την προσωπική ζωή αλλά και για τα επιπλέον κιλά της.

Η απολαυστική Ελένη Καστάνη παραχώρησε μια απολαυστική συνέντευξη στο Down Town Κύπρου.

Με όπλο τον αυτοσαρκασμό και το αστείρευτο

χιούμορ της η δημοφιλής ηθοποιός μιλά για την καριέρα, την προσωπική ζωή αλλά και για τα επιπλέον κιλά της.

Ακολουθεί μέρος της συνέντευξης:

-Ήταν τροχοπέδη στην αρχή της καριέρας το ότι δεν ήσασταν “η όμορφη”;

Θα ήταν τροχοπέδη αν δεν το συνειδητοποιούσα και νόμιζα ότι είμαι “η θεά”! Και να λέω “γιατί δουλεύει η Ματσούκα και δεν δουλεύω εγώ;”. Ή να έχω παράπονο, γιατί να παίζει ένα συγκεκριμένο ρόλο η Ματσούκα και να μην τον παίζω εγώ; Το θέμα σε αυτή τη δουλειά δεν είναι μόνο το να έχεις ταλέντο, είναι και το να στοχεύσεις και σωστά: Να ξέρεις που πρέπει να αποταθείς, πώς να διαχειριστείς το ταλέντο σου. Και πολλοί άνθρωποι καταστρέφονται επειδή δεν ξέρουν πως να διαχειριστούν το ταλέντο τους. Απ’ την άλλη, οι πραγματικά ταλαντούχοι άνθρωποι, ποτέ δεν χάνονται. Αν χαθεί κάποιος ταλαντούχος, κάτι άλλο θα φταίει- ίσως να μην είναι συνεργάσιμος, να μην αφήνει χώρο στους διπλανούς. Εγώ, για παράδειγμα, θέλω να παίζω με άτομα που είναι καλύτερα από μένα, για να έχω να φτάσω κάποιον. Τι πληκτικό που θα ήταν να είσαι εσύ ο σπουδαίος και όλοι οι άλλοι δίπλα σου οι ποταποί! Το μόνο που απαιτώ εγώ από αυτή τη δουλειά, είναι να αμείβομαι σωστά. Αυτό.

-Ποτέ δεν καβαλήσατε το καλάμι;

Ποτέ. Την καριέρα μου την έχτισα σιγά σιγά. Ξεκίνησα ανοίγοντας μία πόρτα, μετά άνοιγα δύο πόρτες και ύστερα ήρθαν τα πρώτα λόγια. Έτσι άρχισα στο θέατρο. Επειδή έκανα καλά τη δουλειά μου, μου έδιναν λίγο παραπάνω κάθε φορά.

-Και δεν χρειάστηκε ποτέ να πείτε “εγώ είμαι η Καστάνη”;

Αυτό το λέω μόνο όταν πρόκειται να πληρωθώ. Όταν έκανα παλιά μία διαφήμιση είπα «επειδή θα το κάνω πολύ καλά, θέλω να πάρω αυτά τα χρήματα». Και μου τα έδωσαν. Τότε όμως…

-Περάσατε ποτέ κρίση ηλικίας;

Τώρα μπορεί να την περάσω. Αλλά δεν με αγχώνει η ηλικία, δεν ήμουν ποτέ ο μίσχος που θα χαθεί και θα μαραθεί το λουλούδι-μην τρελαθούμε! Είμαι πολύ γήινη, τα πόδια μου είναι πολύ καλά βιδωμένα στη γη, δεν πετάω στα σύννεφα. Και με τη δουλειά μου έτσι λειτουργώ. Ξέρεις τι πιστεύω; Όσο ψηλά και να φτάσεις σε αυτή τη δουλειά, ουσιαστικά δεν κάνεις τίποτα. Γιατί είναι αέρας η δουλειά μας!

-Είχατε πότε άγχος με την εμφάνιση σας, με τα επιπλέον κιλά σας;

Τον εαυτό μου τον έχω απέναντι και τον πυροβολώ. Χάλια είμαι! Το φαγητό, όμως, είναι ένα πάθος, όπως πολλά άλλα. Άλλοι πέφτουν στα ποτά, άλλοι στα ψυχοφάρμακα, εγώ έχω πέσει στο φαί. Τι να κάνουμε; Έχω κάνει άπειρες δίαιτες, τα δοκίμασα όλα, έχω πάει σε διατροφολόγους, σε διαιτολόγους, τίποτα. Επίσης μαγειρεύω πολύ καλά- θα μπορούσα να κάνω καριέρα και ως μαγείρισσα στο μέλλον- και αυτό συμβάλλει, όπως καταλαβα

Keywords
Τυχαία Θέματα