ΧΡΙΣΤΙΝΝΑ ΠΑΠΠΑ : Μιλά πρώτη φορά για τον νέο της σύντροφο

Οι πρόσφατες φωτογραφίες της Χριστίνας Παππά με τον Κύπριο επιχειρηματία Χάρη Σταματίου δεν άφησαν αμφιβολίες για τη σχέση που έχει δημιουργηθεί μεταξύ τους.

Η ηθοποιός, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Κυπριακό Down Town, μίλησε για πρώτη φορά για τον νέο της σύντροφο, δηλώνοντας καλά αλλά… όχι τρελά ερωτευμένη.

Οι πρόσφατες φωτογραφίες της Χριστίνας Παππά με τον Κύπριο επιχειρηματία Χάρη Σταματίου δεν άφησαν αμφιβολίες για τη σχέση που έχει δημιουργηθεί μεταξύ τους.

Η ηθοποιός, σε συνέντευξη που παραχώρησε

στο Κυπριακό Down Town, μίλησε για πρώτη φορά για τον νέο της σύντροφο, δηλώνοντας καλά αλλά… όχι τρελά ερωτευμένη.

“Είμαι πολύ καλά και τα έχω βρει με τον εαυτό μου. Ξέρω πια πολύ καλά τι θέλω από την καθημερινότητά μου, έχω ισορροπήσει ως άνθρωπος και πλέον ζω τη ζωή μου άνετα, σύμφωνα με τις επιλογές μου…

Aφού πλέον έχει γίνει γνωστό από τα media και κάποιες φωτογραφίες που βγήκαν στη δημοσιότητα- θα σου πω πως, ναι, είμαι μία χαρά και στην προσωπική μου ζωή!

Κοίτα, ορισμένες φορές, οι σχέσεις, ή σου κάνουν καλό ή σε καταστρέφουν. Γιατί, τι είναι οι σχέσεις; Μία ζαριά! Ο έρωτας, γλυκέ μου, είναι λαχείο! Εύχομαι να παραμείνω όπως ακριβώς είμαι τώρα και να μην αλλάξει τίποτα.

Είμαι εξαιρετικά καλά! Ξέρεις, τώρα πια, και στην ηλικία που είμαι, έχω κατασταλάξει και ξέρω τι θέλω. Αυτός είναι ο λόγος που δεν σου λέω ότι ‘είμαι τρελά ερωτευμένη!’, επειδή έχω ζήσει κάποιες εμπειρίες, έχω παλέψει μόνη μου και γνωρίζω τι με χαλάει και τι με φτιάχνει. Ότι με κάνει να χαμογελώ και με ηρεμεί, θα είναι δίπλα μου”.

Χριστίνα Παππά
Keywords
Τυχαία Θέματα