Η κατρακύλα της Rihanna συνεχίζεται στην εκπομπή της Oprah!(video)

Πιο ασυνείδητη πεθαίνεις...

Ας μη σχολιάσουμε το γιατί ακόμη οι διάσημοι σταρ πάνε και βγάζουν τα εσώψυχά τους στην εκπομπή της Oprah Winfrey, η οποία σημειώνει μηδέν ακροαματικότητα όπως άλλωστε και το OWN, ας σχολιάσουμε το περιχόμενο της τελευταίας της εκπομπής με καλεσμένη τη Rihanna.

Μετά από την... απόλυσή της από την καμπάνια της Nivea

και πολλές επικρίσεις για τον τρόπο ζωής της αποφάσισε να απολογηθεί δημοσίως που αλλού στην Oprah. Οι δυο τους βρέθηκαν στην πατρίδα της Ri-ri στα Barbados και σαν καλές φίλες αγκαλιάστηκαν, πήγαν βόλτα, έκλαψαν μαζί σαν να μην γνώριζαν πως τις καταγράφει η κάμερα.

Η Rihanna δεν θεωρεί ότι είναι παραστρατημένη απλά θέλει να ζήσει τη ζωή του το κορίτσι, ήρεμα με συναίσθημα. Θέλει να την κατανοήσει και απλά τα μέσα εισβάλλουν στην προσωπική της ζωή! Φυσικά ήρεμα μακριά από ξέφρενα sex parties στα Barbados, με φυσιολογικές ενδυμασίες τύπου 'Πριγκίπισσα του Καρναβαλιού', live strip show, ναρκωτικά και τέρμα αλκοόλ. Όσο για τις ημίγυμνες φωτό στο twitter, μόνες τους ανεβαίνουν. Καταλάβαμε!

«Είναι βαρύς ο σταυρός της διασημότητας και πρέπει να μαθαίνει κανείς να τον κουβαλά και να αγνοεί την προσοχή που στρέφεται προς το μέρος του», καλά τα λέει το κορίτσι! Τι επειδή δεν το εφαρμόζει και ενημερώνει τους πάντες για το παραμικρό;

Όπως ήταν αναμενόμενο, ούτε ολόκληρη Oprah δεν αντιστάθηκε και έριξε την καυτή ερώτηση στη Rihanna, για τον Chris Brown και τον άγριο ξυλοδαρμό της από αυτόν το 2009... εκείνη αμέσως ξέσπασε σε κλάματα λέγοντας:

«Ήταν απαίσιο. Φρικτό. Ήταν εξευτελιστικό. Έχασα τον καλύτερό μου φίλο. Eίχα ενοχές και του κρατούσα κακία. Ήμουν σκοτεινή», ένα έχω να πω #ase_mas_kouklitsa_mou!

Δεν φτάνει που σου έκανε τα μούτρα κρέας και σε μάυρισε τόσο που το σκοτεινή ήταν λίγο μπροστά σε αυτό που είδαν οι γιατροί στο νοσοκομείο, δεν φτάνει που σε μείωνε και σε έβριζε όσο ήσασταν μαζί και όχι μόνο, δεν φτάνει το κέρατο, δεν φτάνει που σε έσπρωξε στο αλκοόλ και στα ναρκωτικά- φταις κιόλας; Ή μάλλον καλά λέει, εκείνη φταίει (!)  γιατί αν το καλοσκεφτούμε πιο παραστρατημένη και εκτός πραγματικότητας πεθαίνεις... Η Rihanna αυτοκαταστρέφεται και χαμπάρι δεν έχει πάρει. Κρίμα.

Διαβάστε ακόμη:

Η Nivea «σούταρε» τη Rihanna γιατί είναι ξέκ*λο!

Rihanna: Ξανά ζευγάρι με τον Chris Brown;

Οι διακοπές της Rihanna στη Μεσόγειο

Keywords
Τυχαία Θέματα