ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ - ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ : Γιατί έκαναν τάμα σε μοναστήρι της Πάρου

Όπως είναι γνωστό, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια απολαμβάνουν εδώ και καιρό τις διακοπές τους στην Πάρο.

Ο φωτογραφικός φακός τους έχει απαθανατίσει σε χαλαρές στιγμές στο μαγαζί που διατηρεί η Ζέτα στο νησί. Φαίνεται όμως ότι υπάρχει κάτι που απασχολεί ιδιαίτερα το δημοφιλές ζεύγος γι αυτό και κατέφυγαν στα θεία προκειμένου να το επιτύχουν.

Όπως είναι

γνωστό, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια απολαμβάνουν εδώ και καιρό τις διακοπές τους στην Πάρο.

Ο φωτογραφικός φακός τους έχει απαθανατίσει σε χαλαρές στιγμές στο μαγαζί που διατηρεί η Ζέτα στο νησί. Φαίνεται όμως ότι υπάρχει κάτι που απασχολεί ιδιαίτερα το δημοφιλές ζεύγος γι αυτό και κατέφυγαν στα θεία προκειμένου να το επιτύχουν.

Συγκεκριμένα, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια έκαναν το δικό τους τάμα στον Άγιο Αρσένιο και προσευχήθηκαν στο μοναστήρι της Πάρου, ώστε σύντομα να αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί, όπως δημοσιεύει το περιοδικό Λοιπόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού ο Μιχάλης και η Ζέτα συνομίλησαν αρκετή ώρα με τον ιερέα, ο οποίος τους έδωσε τις ευλογίες του και τους συμβούλευσε. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζευγάρι έμεινε για αρκετή ώρα στο εσωτερικό της Μονής και προσευχήθηκε.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Μιχάλης είχε αναφέρει ότι είναι έτοιμος να γίνει πατέρας και με την επίσκεψή του στο μοναστήρι δείχνει ότι είχε ανάγκη να προσευχηθεί προκειμένου να πάνε όλα έτσι όπως τα θέλει τα ζευγάρι.

Μιχάλης ΧατζηγιάννηςΖέτα Μακρυπούλια
Keywords
Τυχαία Θέματα