Η ζάμπλουτη Ταμάρα έμεινε δίχως άντρα

Η κληρονόμος του μεγάλου αφεντικού της Formula 1, Μπέρνι Έκλεστοουν, αναγκάστηκε να χωρίσει τον αρραβωνιαστικό της επειδή τον είδε… σε sex-tape με τρώει σούσι από μια άλλη!

Έχουν και οι δισεκατομμυριούχοι τα προβλήματά τους τελικά. Η λαμπερή, πλούσια κι όμορφη Ταμάρα Έκλεστοουν έγινε παγκοσμίως ρεζίλι όταν λίγους μήνες πριν τον γάμο της με τον Ομάρ Κιάμι κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο σεξουαλικού περιεχομένου βίντεο με… μια άλλη στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ντροπιασμένη και πληγωμένη η 28χρονη κληρονόμος

των 5.000.000.000 ευρώ από την περιουσία του Έκλεστοουν, ζήτησε τη γνώμη του μπαμπά Μπέρνι και της μαμάς Σλάβιτσα κι έπειτα… χάλασε τον γάμο.

«Νιώθω αηδιασμένη. Αισθάνομαι άρρωστη. Το παραδέχτηκε. Τελείωσαν όλα», είπε για τον 38χρονο άπιστο αρραβωνιαστικό και δήλωσε στην εφημερίδα Sun που έβγαλε το αποκλειστικό: «Δεν θέλω κανείς άνθρωπος στον κόσμο να περάσει αυτό που περνάω. Νιώθω αηδία για αυτό που συνέβη. Αυτό το βίντεο τράβηξε ένα ‘x’ στη ζωή μου. Χαίρομαι που θα δημοσιεύσετε αυτό το θέμα»!

Η Ταμάρα, η οποία κάνει καριέρα ως μοντέλο και τηλεπαρουσιάστρια, μάζεψε τα πράγματα του πρώην της και τα έστειλε πακέτο στο σπίτι των γονιών του, αφού πρώτα άλλαξε όλες τις κλειδαριές.

Το επίμαχο sex tape γυρίστηκε σε διαμέρισμα φίλου του Ομάρ, στο Λονδίνο, την πόλη όπου το ζευγάρι ονειρευόταν να ζήσει τον έγγαμο βίο του σε μια έπαυλη 55 δωματίων και 60.000.000 ευρώ.

Έξαλλος με τον παραλίγο γαμπρό του είναι και ο 81χρονος Μπέρνι. Το αφεντικό της Formula 1 –ο οποίος ετοιμάζεται για τον δικό του γάμο με νεαρότερη σύντροφο- υποσχέθηκε στο κοριτσάκι του πως θα είναι δίπλα της σε ό τι και αν χρειαστεί.

«Δεν είχα σχέση με αυτή τη κοπέλα. Απλά ήμασταν στο σπίτι ενός εργένη φίλου μας. Είχαμε μεθύσει όλοι και δεν ξέραμε τι κάναμε. Η Ταμάρα είναι οξύθυμη. Προσπάθησα να την πείσω πως όλα έγιναν πριν την γνωρίσω», είπε ο Ομάρ και αποκάλυψε πως έπεσε θύμα εκβιασμού προκειμένου να μην βγει στον αέρα το βίντεο: «Με εκβίαζαν εδώ και 14 μήνες. Έχω αναθέσει την υπόθεση στους δικηγόρους μου αλλά δεν έχουμε πάει ακόμα στην αστυνομία».

Η Ταμάρα δεν πείστηκε και κλείστηκε στην έπαυλη της νιόπαντρης (ο γάμος κόστισε περίπου 12.000.000 λίρες) αδερφής της, Πέτρα, την οποία υπεραγαπάει.

Keywords
Τυχαία Θέματα