ΑΣΤΟΝ ΚΟΥΤΣΕΡ : Γιατί "μπούκαρε" το FBI σπίτι του!

"Βόμβα" μεγατόνων έσκασε στο αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες, όταν έγινε γνωστό πως λήστεψαν την πολυτελή οικεία του Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher).

Για την ακρίβεια, το απόγευμα Τετάρτης η αστυνομία δέχθηκε μια άγνωστη κλήση, όπου μια γυναίκα ισχυριζόταν πως Ρώσοι είχαν εισβάλλει στο σπίτι του ηθοποιού και το έκαναν “φύλλο και φτερό”.

"Βόμβα" μεγατόνων έσκασε στο αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες, όταν έγινε γνωστό πως λήστεψαν την πολυτελή οικεία του Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher).

Για την ακρίβεια, το απόγευμα Τετάρτης η αστυνομία δέχθηκε μια άγνωστη κλήση, όπου μια γυναίκα

ισχυριζόταν πως Ρώσοι είχαν εισβάλλει στο σπίτι του ηθοποιού και το έκαναν “φύλλο και φτερό”.

Μάλιστα, όπως τόνισε, βρισκόταν και η ίδια μέσα στο σπίτι και προκειμένου να προφυλαχτεί από τους δράστες, κλειδώθηκε στο μπάνιο.

Σύμφωνα με το TMZ, έντρομοι οι άνδρες της ασφάλειας έτρεξαν αμέσως στο σπίτι του Κούτσερ, προκειμένου να εντοπίσουν τους ληστές. Τα μόνα άτομα που βρισκόταν στην οικεία του ήταν κάποιοι εργάτες που δούλευαν στο εξωτερικό μέρος του σπίτι. Μετά από έρευνα διαπιστώθηκε πως επρόκειτο για φάρσα, που επινόησε η άγνωστη κυρία.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό πώς αντέδρασε ο ηθοποιός όταν ενημερώθηκε για την ληστεία που τελικά για καλή του τύχη αποδείχθηκε σε ένα κακόγουστο αστείο.

Λέτε η κυρία να ήταν καμία πρώην του που ήθελε να τον εκδικηθεί; Γιατί για να κάνει τέτοια πλάκα μόνο προσωπικά πρέπει να είχε με τον Κούτσερ.

Άστον Κούτσερ
Keywords
Τυχαία Θέματα