ΖΗΤΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ

20:55 1/7/2012 - Πηγή: Matrix24

Την πρόθεσή του να ζητήσει την σύσταση εξεταστικής επιτροπής για την ένταξη της Ελλάδας στην επιτήρηση από την τρόικα εξέφρασε ο Πάνος Καμμένος.

Σε συνέντευξή του στον ραδιοσταθμό Βήμα FM, ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ξεκαθάρισε ότι θα ζητήσει την σύσταση της εξεταστικής επιτροπής «για το μνημόνιο

και το πώς φτάσαμε ως εκεί, ποιοί αλλοίωσαν τα στατιστικά στοιχεία, πως ο κ. Παπακωνσταντίνου και ο Πρωθυπουργός επέτρεψαν να πουληθούν τα CDS του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου».

Παράλληλα, ο κ. Καμμένος είπε ότι την επόμενη εβδομάδα θα φέρει πρόταση νόμου στη Βουλή για την κατάργηση του νόμου Ραγκούση, παρότι έχει πει ότι θα πράξει και ο κύριος Σαμαράς προεκλογικά. «Με τη νέα παρέα του έκανε πίσω. Θα δούμε τώρα, θα το ψηφίσει ή όχι;» πρόσθεσε ο κ. Καμμένος.

Αναφορικά με την έλευση της τρόικας αύριο, ο εκπρόσωπος του κόμματος Χρήστος Ζώης είπε: «Αυτό σηματοδοτεί το τέλος των ψευδαισθήσεων τόσο για τους συγκυβερνώντες που τις καλλιέργησαν συστηματικά κατά την προεκλογική περίοδο όσο και για τους πολίτες που ήταν οι αποδέκτες αυτής της επιχείρησης παραπλάνησης». Απευθυνόμενος στην τρικομματική κυβέρνηση, ο κ. Ζώης τόνισε: «Έχει ενδιαφέρον να δούμε για ποια από τα σημεία του θα δοθεί μάχη, έστω και για τα μάτια του κόσμου, ώστε να γίνουν αποδεκτά και να ισχύσουν».

Keywords
Τυχαία Θέματα