ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ ΒΕΒΑΙΩΣ…

Ένας ακόμη Καραμανλής, εν προκειμένω ο Κώστας γιος του Αχιλλέα, κάνει τα πρώτα του βήματα στον πολιτικό στίβο αφού τοποθετείται στην τελευταία, «τιμητική» θέση του ψηφοδελτίου της Ν.Δ. στις Σέρρες, γενέτειρα των Καραμανλήδων.

Ενδεχόμενη κάθοδος, του 37χρονου Κώστα, συζητείτο εδώ και καιρό στα πολιτικά γραφεία, ακόμη και για τις εκλογές της 6ης Μαΐου. Ωστόσο, φαίνεται ότι τώρα ήρθε

η κατάλληλη ευκαιρία – με τον Αντ. Σαμαρά να καλεί σε πανστρατιά – για την πρώτη συμβολική του συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο του κόμματος. Κατά πληροφορίες, ο κ. Κώστας Αχ. Καραμανλής θα διαδεχθεί τον πατέρα του και στο διοικητικό συμβούλιο του ιδρύματος «Κωνσταντίνος Καραμανλής».

Ο κ. Καραμανλής γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του 1974, έχει σπουδάσει Οικονομικά και Διεθνή Πολιτική στο Πανεπιστήμιο Χάμιλτον και στο Tufts,ενώ πριν από την ενασχόλησή του με τη ναυτιλιακή εταιρεία εργάστηκε για δύο έτη στη Βρετανία σε επενδυτική τράπεζα. Έχει, επίσης, την ευθύνη της έδρας Κωνσταντίνου Καραμανλή- Ελληνικών και Ευρωπαϊκών Σπουδών στη Σχολή Διεθνών Σχέσεων Fletcher του Πανεπιστημίου Τufts.

Keywords
Αναζητήσεις
βιογραφικό κώστα καραμανλή του αχιλλέα, καραμανλης κωστας του αχιλλεα πολιτικό γραφείο
Τυχαία Θέματα