Βουλευτές της Χ.Α. μηνύουν δημοτικό σύμβουλο

Αφορά τις δηλώσεις που έκανε ο κ. Ζαριανόπουλος ενόψει της εθνικής επετείου της «28ης Οκτωβρίου» ζητώντας να να αποκλειστούν η Χρυσή Αυγή και οι βουλευτές της από τις εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι «τα καθάρματα αυτά δεν έχουν καμιά θέση στις εκδηλώσεις για την αντιφασιστική νίκη του λαού μας».

Οι τρεις βουλευτές στη μήνυση που κατέθεσαν χαρακτηρίζουν «απρόκλητες συκοφαντικές», «εξυβριστικές» και «απειλητικές» τις δηλώσεις

του δημοτικού συμβούλου, οι οποίες όπως ισχυρίζονται «προσβάλουν βάναυσα την προσωπικότητά μας, την τιμή και την αξιοπρέπειά μας, και μας θίγουν και μας συκοφαντούν τόσο ως άτομα όσο και ως στελέχη του νομίμου πολιτικού κόμματος «Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή» και μέλη της Βουλής των Ελλήνων».

Ο κ. Ζαριανόπουλος από την πλευρά του κάνει λόγο για προσπάθεια ποινικοποίησης της λαϊκής πάλης και σε γραπτή δήλωση του υπογραμμίζει: «Όλοι γνωρίζουν ότι το ΚΚΕ δεν χαρακτηρίζει πρόσωπα, αλλά πολιτικούς χώρους, συμπεριφορές και δράσεις. Οπότε, ας αφήσουν οι χρυσαυγίτες το ότι θίχτηκαν ατομικά. Απλά προσπαθούν να ποινικοποιήσουν τη λαϊκή πάλη. Δεν θα μας σταματήσουν. Άλλωστε, πως αλλιώς να χαρακτηρίσεις τους υποστηρικτές του Χίτλερ, τους πολιτικούς απόγονους των συνεργατών του, αυτούς που εγκληματούν κατά μεταναστών, εργαζόμενων και στήνουν δουλεμπορικά γραφεία. Άλλωστε, το ΚΚΕ με δήλωση της Α. Παπαρήγα έχει χαρακτηρίσει και επιμένει ότι η Χρυσή Αυγή είναι μόρφωμα ρατσιστικό, ναζιστικό, εγκληματικό. Δεν θα μας σταματήσουν».

Keywords
Τυχαία Θέματα