Βήμα σωτηρίας για τον Πλατανιά

Οι Κρητικοί πραγματοποίησαν εξαιρετικό ξεκίνημα στο παιχνίδι και μόλις στο 3ο λεπτό προηγήθηκαν στο σκορ με τέρμα του Ναζλίδη μεταδίδοντας ενθουσιασμό στις γεμάτες εξέδρες του γηπέδου των Περιβολιών.

Η αντίδραση της ΑΕΚ ήταν εξίσου άμεση αφού στο 17′η Ενωση κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση με γκολ του Φέτση και να αποκαταστήσει τις ισορροπίες οι οποίες τηρήθηκαν μέχρι το 75′.

Το δεύτερο ημίχρονο

ήταν μέτριο αφού όσο περνούσαν τα λεπτά οι δύο ομάδες φρόντιζαν να καλύπτουν περισσότερο τα νώτα τους, στο 75′ όμως ο διαιτητής Ιωαννίδης αποφάσισε να…κάνει τη διαφορά.

Ο άρχοντας της αναμέτρησης υπέδειξε ανύπαρκτο πέναλτι σε μαρκάρισμα του Καραλή στον Ναζλίδη και ο Αναστασάκος, εκμεταλλευόμενος το δώρο, διαμόρφωσε το τελικό 2-1 από τη βούλα της εσχάτης των ποινών.

Οι συνθέσεις:

Πλατανιάς (Αναστασιάδης): Κηπουρός, Γκονσάλες, Κάστελς (Μαραγκουδάκης 13′), Κουρτεσιώτης, Δημήτρης, Αγκιλέρα, Τετέ (Γιακουμάκης 74′), Γιάννου (Δέντσας 67′), Ναζλίδης, Κάλαΐτζιτς, Αναστασάκος

ΑΕΚ (Λίνεν): Κωνσταντόπουλος, Βλάχος (Καραλής 69′), Μπουγαΐδης, Κουτρουμπής, Τσουμάγκας, Κορδέρο, Μητρόπουλος, Φέτσης (Φουρτάδο 80′), Γκερέιρο, Φούντας (Κατίδης 80′), Πετρόπουλο

Keywords
Τυχαία Θέματα