ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΤΑ… ΘΗΡΑΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΦΙ

Σοκάρουν οι μαρτυρίες ανήλικων αγοριών και κοριτσιών που υπέστησαν σεξουαλικά βασανιστήρια από τον Μουαμάρ Καντάφι και καταγράφονται στο βιβλίο «Τα θηράματα: Στο χαρέμι του Καντάφι» της Γαλλίδας δημοσιογράφου, Ανίκ Κοζεάν.

«Υποχρέωνε τις ανήλικες να γίνουν σκλάβες του σεξ και ουρούσε πάνω τους ενώ τσέκαρε τα emails του» καταθέτουν μάρτυρες στο βιβλίο της Γαλλίδας δημοσιογράφου Ανίκ Κοζεάν!

Σχεδόν ένα χρόνο μετά την άγρια δολοφονία του (20/10/2011), κυκλοφορεί το βιβλίο της δημοσιογράφου της Le Monde, η οποία τονίζει πως η καταγραφή των μαρτυριών ήταν «η πιο επίπονη έρευνα της ζωής μου. Για τον Καντάφι ο βιασμός ήταν ένα όπλο, ένας τρόπος να υποτάσσει τις γυναίκες αλλά και τους άντρες άλλοτε βιάζοντας τους ίδιους κι άλλοτε βιάζοντας τις συζύγους και τις κόρες τους» .

Συγκλονιστική είναι η αφήγηση της 15χρονης Σοράγια. «Ήμουν 15 ετών όταν ο Καντάφι ήρθε στο σχολείο μου. Μου είχαν αναθέσει να του δώσω ένα μπουκέτο λουλούδια. Όταν το έκανα, εκείνος ακούμπησε το χέρι του στο κεφάλι μου. Κάτι που κατάλαβα αργότερα ότι ήταν σημάδι ότι με ήθελε δικιά του. Την επόμενη μέρα γυναίκες ντυμένες με στολή ήρθαν σπίτι μου και εξήγησαν στην μητέρα μου ότι με ήθελε για άλλη μια τελετή παράδοσης μπουκέτου. Στην πολύωρη διαδρομή με έγδυσαν, με ξύρισαν, μέτρησαν το στήθος μου και μου φόρεσαν ένα στρινγκ και ένα λευκό φόρεμα από σατέν. Στην συνέχεια με συνόδευσαν στην κρεβατοκάμαρα του, εκεί όπου ο Μουαμάρ με περίμενε γυμνός. Σοκαρίστηκα. ‘’Μην φοβάσαι. Είμαι ο πατερούλης σου. Έτσι δεν με φωνάζετε στο σχολείο; Αλλά είμαι επίσης και ο εραστής σου. Θα είμαι τα πάντα για σένα από δω και στο εξής γιατί θα μείνεις μαζί μου για πάντα”. Δεν τολμούσα να τον κοιτάξω», διηγείται το ανήλικο κορίτσι στη σοκαρισμένη δημοσιογράφο και προσθέτει: «Μια στριφνή κυρία, η οποία ήταν η υπεύθυνη για το χαρέμι ήρθε μια μέρα και με πήρε. «Μάθε την ότι χρειάζεται και φέρτη μου έτοιμη πίσω, της είπε ο Καντάφι».

Επίσης, η 15χρονη, η οποία ήταν αιχμάλωτη για περίπου μια πενταετία, περιέγραψε πως βιάστηκε κατά συρροή από τον πρώην δικτάτορα, ενώ αηφλγθηκε και αηδιαστικά περιστατικά πως: «ουρούσε πάνω μου, ενώ τσέκαρε στον υπολογιστή τα email του».

Σύμφωνα πάντα με τη Σοράγια μερικές φορές, κρατούσαν «συντροφιά» στον αδίστακτο ηλικιωμένο κι άλλα ανήλικα κορίτσια. «Όταν ένα άλλο κορίτσι έκανε στοματικό σεξ στον Καντάφι εκείνος μου έλεγε: κοίτα να μαθαίνεις… Για τον ίδιο λόγο άλλωστε η υπεύθυνη του χαρεμιού μου έδινε τσόντες να παρακολουθώ σαν μαθήματα για το σπίτι».

Παρόμοιες καταστάσεις έζησε και η 18χρονη σήμερα Ουντά, η οποία όμως μπήκε οικειοθελώς στο χαρέμι του προκειμένου να ελευθερώσουν τον αδερφό της που το καθεστώς τον είχε φυλακίσει. «Χρειαζόταν πολλά διαφορετικά κορίτσια κάθε μέρα. Βίαζε επίσης αγόρια, μερικές φορές μπροστά μου».

Και σαν να ην έφταναν τα σεξουαλικά μαρτύρια που υπέστησαν, με την πτώση του καθεστώτος, γνώρισαν την κοινωνική κατακραυγή, καθώς έκαναν σεξ εκτός γάμου! Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο!

«Φοβόμουν πως τα

Keywords
Αναζητήσεις
κανταφ σκλαβεσ του σεξ, τσοντες με βιαζμους
Τυχαία Θέματα